local-stats-pixel fb-conv-api

Tgt jāmaksā arī pa olām :D8

197 0

Visa darbība notiek vakara pusē, pārpildītā tramvajā...
Kā tas bieži notiek, konduktore piesējās pie mazas meitenītes, kurai rokās bija vijoles futlāris...Konduktore nekādi nespēja samierināties, ka tas aizņem dārgos kvadrātmetrus viņas vagonā un lika maksāt kā par papildus bagāžu! Rezultāts: meitene novesta līdz asarām, mēģinot iestāstīt, ka viņa ar lielāko prieku maksātu, taču naudiņas viņai nav, jo tā iztērēta pusdienām...
Visu šo ainu novēro kāds jauns (jāpiebilst - krēslā sēdošs)vīrietis, līdz arī viņa nervi neiztur un viņš ņemas aizstāvēt meitenīti... Viņš uzbrūkošā tonī skaidro konduktorei, ka vijoles futlāri, ko meitene tur rokās, jau nekādi nevar uzskatīt par papildus bagāžu un ka pretējā gadījumā viņam būtu jāmaksā par olu paciņu, ko viņš tur savā klēpī. Uz šiem argumentiem konduktorei nav ko atbildēt un viņa ātri vien nozūd tramvaja priekšgalā.
Tramvajs turpina ceļu, piestāj pieturā, kurā vīrietis - aizstāvis arī izkāpj...Taču stāsts šeit it nemaz nebeidzas...tajā pašā pieturā iekāpj cits jauns vīrietis un apsēžas vīrieša - aizstāvja vietā...tad arī seko kulminācija!
Acīmredzot, konduktore bija gaužām aizvainota par iepriekšējā vīrieša izteikumiem, tāpēc neko nenojausdama par fikso vīru maiņu, kareivīgā solī devās zināmā virzienā un izšāva vienkārši ģeniālu teikumu:" Ja es gribēšu, tad Jūs maksāsiet arī par savām olām! "
Jāsaka, ka uz brīdi iestājās klusuma brīdis...līdz beidzot no pavisam neinformēta jaunā vīrieša mutes izšāvās vēl ģeniālāka atbilde:" Kad manas OLAS būs bagāžas lielumā, tad arī es par tām maksāšu!"... klusuma brīdis izšķīda...

197 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Made my day!  emotion

10 0 atbildēt

super :)))

2 0 atbildēt

So good. emotion

1 0 atbildēt

haha, gandriiz no kreesla nokritu. ;D

0 0 atbildēt

Man no smiekliem slikti palika:D

0 0 atbildēt

Es pārēcos līdz nāvei. emotion emotion

0 0 atbildēt

emotion vienkarssi gar zemi:D

0 0 atbildēt

Muti no smiekliem pievēmu!emotion

0 2 atbildēt