local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes un vīrieši7

44 4

Nevienam nav jāstāsta, ka pastāv divi dzimumi (nerunāsim par transvestītiem vai hermafrodītiem). Un, kur divas vai vairākas lietas (šajā gadījumā dzīvas būtnes jeb tiešiem vārdiem - sieviete un vīrietis), tur vienmēr būs atšķirības. Un atšķirības novērojamas visdažādākajās dzīves sfērās un visādos sīkumos (visai bieži dzirdētais par sieviešu un vīriešu dušā iešanas paradumu). Un tas nav vienīgais:

Pieaugšana:

Sievietes parasati pieaug ātrāk kā vīrieši. 17 gadu vecumā sieviete jau skaitās pieaugusi. Lielākā daļa vīriešu tajā vecumā joprojām tirgojās ar basketbola kartītēm un sētā spēlē kariņu. Tieši šis ir iemesls, kāpēc vidusskolu mīlas dēkas beidzās pat īsti nesākušās.

Rokraksts:

Lielākā daļa vīriešu rokrakstu īsti nav salasāmi. Reizēm pat paši darbu autori nesaprot tos ķeburus, kas uzdriskalēti mācību stundās. Ja runājam par sievietēm, tad rokraksts ir glīts, turklāt visai pamatīgi izdekorēts ar sirsniņām un smaidiņiem. Ja sieviete raksta šķiršanās zīmīti vai (kārtīgākas rakstnieces) vēstuli, tad viennozīmīgi tajā parādīsies laimīgais smaidiņš.

Vannas istaba:

Vīrietim vannas istabā ir tikai sešas lietas - zobubirste, zobupasta, skuveklis, skūšanās putas, ziepes vai dušas želeja un dvielītis. Sievietei vidusmērā vannas istabā atrodas 437 lietas, no kurām lielāko daļu normāls vīrietis nespēj pat identificēt.

Tualetes apmeklējums:

Vīrieši šīs iestādes apmeklē bioloģisku iemeslu vadīti, jo tieši tam jau tualetes domātas. Bet sievietes NĒ. Sieviešu tualetes reizēm izskatās pēc kādas sociālas iestādes, jo lielākās sarunas notiek tieši tur. Divi vīrieši tualētē nekad viens ar otru nerunās. Vai esiet kādreiz dzirdējuši šadu frāzi starp diviem vīriem - Es eju uz tualeti, nevēlies man pievienoties???

Bērni:

Sieviete vienmēr zinās, kas notiek ar viņas bērniem, zinās katru soli, katru sīkumu. Vīrietis apzinās, ka bez sievietes un suņa vai kaķa, mājā atrodas vēl kāda dzīva būtne.

Sekss:

Sievietei priekšspēle ilgst aptuveni 30 - 40 minūtes. Vidusmēra vīrietim šis laiks ir no 30 - 40 sekundēm.

Telefons:

Vīrietis telefonu izmanto īsiem zvaniem, lai pateiktu pāris vārdus un kādreiz nosūtītu kādu SMS. Sievietei tas ir pavisam pretēji. Ja sieviete ir devusies ciemos pie savas labākās draudzenes, palikusi pie tās vairākas dienas, bet pāris minūtes pēc projām došanās, seko zvans tieši šai draudzenei, kas var ieielgt vairākas stundas.

Istabas augi:

Sieviete vienmēr spēs parūpēties par zaļās pasaules iemītniekiem, kas atrodas mājās. Visiem sasodītajiem kaktusiņiem, hiacintēm, baobabiem un tā tālāk. Vīrietim tā ir katastrofa. Ja sieviete dosies pāris dienu izbraucienā un uzticēs savu telpaugus pieskatīt vīrietiem, atgriežoties mājās tie visi būs metami ārā.

Sarunas:

Vīrieši runā pārsvarā par trīs lietām - naudu, sportu un sievietēm. Strīdi par finanšu lietām, sportu, no kā lielākā daļa tomēr nekā nejēdz un safabricēti stāsti par sievietēm, kas kādreiz bijušas vai būs. Sievietes runā par visu pēc kārtas, bet lielākoties viņu temati ir par meksikāņu seriāliem un seksu. Un lietas tiek sauktas īstajos vārdos.

Laika izjūta:

Ja sieviete saka, ka būs pēc piecām minūtēm, tad ir jābūt gatavam, ka šis laiks nebūs 10 vai 15 minūtes. Nē, ar to nepietiek. Tas var ievilkties stundām, gluži tāpat kā Grieķijā, kur laika izjūta un vēlme pēc steigšanās līdzinās ar bruņurupucim, kam visa diena laiski pavadīta neko nedarot. Vīrietim laika izjūta ir lieliska. It īpaši gadījumos, ja jādodas uz kādu sporta pasākumu vai vismaz jāvēro pa TV kādu sporta spēli.

Iepirkšanās:

Viens no skarbākajiem tematiem. Vīrietis ies uz veikalu precīzi zinot, ko vēlas iegādāties, aiziet līdz īstajam plauktam un paņem tieši to, ko vajadzēja. Sieviete, ieiejot veikalā, transformējas par dzīviem iepirkumu ratiņiem. Viņa zibens ātrumā pārvietosies pa veikalu, viņas rokās jau pēc pāris minūtēm būs kaudze ar leitām, pēc kā netika iets uz veikalu, bet par preci, ko vēlējās iegādāties, vienkārši tiks aizmirsts.

Strīdi:

Jebkurā strīdā sievietei būs pēdējais vārds. Ja vīrietis pateiks strīda beigās kādu teikumu, tas sievietes prātā pārtaps par jauna strīda iemeslu.

Domas par nākotni:

Sieviete domā par nākotni, līdz satiek vīrieti un apprecas. Vīrietis nedomā par nākotni līdz brīdim, kamēr satiek sievieti un apprecas.

44 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Par iepirkšanos: vīrieši ir aizmāršīgāki par sievietēm un biežāk aizmirst no veikala atnest to pēc kā gājuši. emotion

1 0 atbildēt

Par tualetes apmeklēšanu, bērniem un seksu piekriitu par visiem 100%, bet par pārējām lietām vēl var parunāt..

0 0 atbildēt

par telefona sarunām es mazliet nepiekrītu, jo mans tētis ļoti mīl runāt pa telefonu. :D

0 0 atbildēt

hmmm...taisniiba

0 0 atbildēt

Psc, labs :D

0 0 atbildēt

+

 

0 0 atbildēt

+ par "Es eju uz tualeti, nevēlies pievienoties" :D

0 0 atbildēt