local-stats-pixel fb-conv-api

Pūšam8

65 17

Vispirms bildē apskatiet, kurā zonā atrodieties!!!

Lai pilnībā izmantotu mūsu dižās tautas elpas spēku, Dižie pūtēji sadarbībā ar Zinātņu akadēmijas Gaisa masu institūta profesoru Vilibaldu Gaismoni ir veikuši Latvijas gaisrades resursu optimizāciju un lūdzam jūs rīkoties saskaņā ar mūsu plānu.
ZONA 1 - sāk pūst 1. XI. 9:21 DA virzienā ar periodiskumu 3 pūtieni 12 sek.
ZONA 2 - sāk pūst 1. XI. 9:22 DA virzienā ar periodiskumu 3 pūtieni 11 sek.
ZONA 3 - sāk pūst 1. XI. 9:23 DA virzienā ar periodiskumu 4 pūtieni 14 sek.
ZONA 4 - sāk pūst 1. XI. 9:25 DA virzienā ar periodiskumu 5 pūtieni 16 sek.
ZONA 5 - sāk pūst 1. XI. 9:27 DA virzienā ar periodiskumu 3 pūtieni 10 sek.
ZONA 6 - sāk pūst 1. XI. 9:28 DR virzienā ar periodiskumu 6 pūtieni 11 sek.
ZONA 7 - sāk pūst 1. XI. 9:29 DA virzienā ar periodiskumu 9 pūtieni 19 sek.

Darbojoties pēc šāda plāna visi mūsu pūtieni sasniegs Sarkano Impēriju vienlaikus, radot neiedomājamu spēku! Mēs atriebsim VIŅIEM.

Ja mēs gribam panākt labus rezultatus ar saviem pūtieniem - izpildiet precīzi zinātniski pamatotās norādes!
1. Noskaidrojiet, kura pūšanas zonā jūs atradīsaties 1. novembrī laikā no 9:20 līdz 9:30 un atbilstoši tam sagatavojaties noteiktā laikā sākt pūst.
2. Īpaši svarīgi ir izlaist stingri katrai zonai noteikto pūtienu skaitu! Iepazīstaties ar informāciju par izlaižamo pūtienu skaitu un sākat trennēties jau šodien!
3. Nostājaties ar seju precīzi norādītajā debesspuses virzienā! Mazākā novirze no kursa var kaitēt kopējai lietai, tālab jau laicīgi apgādājaties ar kompasu vai iemācaties noteit debesspuses pēc sūnām, saules, skudrām vai sūnām!
4. Pareizākā pūšanas tehnologija īpaši iznīcinošiem rezultātiem - ievilkt gaisu 87% no plaušu maksimālā tilpuma (pie kam tas jāievelk 2 sekunžu laikā) - izpūst to 0,3 sekunžu laikā pie tam spalgi šņācot ar degunu;
5. Īpaši iedarbīgi ir pūst smēkētājiem - izlaižot kopā ar gaisa pūtienu cigarešu (vēlams - papirosu, jo tie ir indīgāki) dūmus un spļaujot ogles - tas rada ne tikai vētru bet arī negaisu un zibeņus;
6. Īpaši trennēti elementi var pastiprināt pūtienus ar pirdieniem (šādā gadījumā jānostājas ar dibengalu norādītajā virzienā un jāpirž ritmā ar pūtējiem, pie kam var arī izbāzt galvu starp kājām un pareizajā virzienā raidīt arī gaisa plūsmas). Pirms šādas pūšanas vēlams saēsties latviskus pelēkos zirņus vai kādu citu gāzražojošu vielu.
7. Ja jums ir jautājumi vai neskaidrības - jautājiet jau šodien, jo jautāšana Pūšanas diždienā var būt noziedzīgi novēlota!

65 17 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nopūtīsim viņus xD

6 0 atbildēt

Dieva dusmas pār Krieviju

3 1 atbildēt

Kas septītajā zonā tiem visvairāk jāpūš emotion

2 0 atbildēt

pajebat krievi vairs nebuus!!:)

0 0 atbildēt

lol

0 0 atbildēt

Kas tas par nah?

0 2 atbildēt
Nedomā, ko raksta! (lasīt)

Ē latiš jebalu zakroj A? ( joks)

1 16 atbildēt