local-stats-pixel fb-conv-api

Programmētāja medības22

296 22

Apstākļos, kad visā pasaulē programmētāji kā suga vai nu izmirst, vai arī nav vēl saradušies pietiekamā daudzumā, tie nedaudzie eksemplāri, kas vēl brīvi ganās apkārt, ne mazākajā mērā nav cerību, ka šī suga varētu turpināt eksistēt bez gudru prātu iejaukšanās.

Raksturīgi, ka šie brīvie programmātāji ir grūti sagūstāmi un ievelkami kantoros.

Tāpēc, ja jums ir nepieciešams programmētājs kāda darba veikšanai, vajadzēs ievērot virkni tālāk aprakstīto norādījumu, jo process nepavisam nav vienkāršs.

Ārējais izskats.
Tātad, lai noķertu programmētāju, vispirms nepieciešams zināt, kā viņš izskatās. Brīvie eksemplāri var būt gan gara, gan īsa auguma. Tie var būt gan tievi, gan resni. Raksturīgākā iezīme ir bārda un ūsas, ko jums veiksmīgas sagūstīšanas gadījumā vajadzēs pašam šad tad savest kārtībā, lai programmētājs nezaudētu savu izskatu.

Lielākajai daļai eksemplāru ir apkārt klīstošs, nedaudz miglains skatiens un skaisti, uz priekšu ieliekta mugura.

Ņemiet vērā, ka, ķerot programmētāju, nedrīkst lietot spēku, jo šo būtņu augums ir ārkārtīgi trausls un jutīgs.

Izdevumi
Ja esat nolēmis ieviest savā birojā programmētāju, jums ir nepieciešamas šādas ierīces:
- moderns personālais dators,
- galds un krēsls,
- pelnu trauks,
- liels daudzums čipsu un alus,
- kafijas tase 0,5 l.

Kur viņus meklēt?
Programmētāji mājo ļoti dažādās vietās. Bieži viņus var uziet lielās datorizstādēs, vakaros arī alus krogos. Programmētāja meklējumos var pastaigāt arī pa datorveikaliem, taču tas var nedot gaidītos rezultātus, ja veikalos nebūs nekā jauna un šīm būtnēm saistoša. Ieteicams tomēr pameklēt nomaļos alus krodziņos, kur baros pa trim vai četriem programmētāji mēdz sēdēt pie alus kausiem un sarunāties, izmantojot apkārtējiem nesaprotamus vārdus.

Dzīvesveids
Programmētāja dzīvesveids ir smagākā problēma, ar kuru jārēķinās. Lieta tāda, ka programmētājs ir aktīvs tikai diennakts tumšajā laikā, respektīvi, naktī. Dienā viņš guļ, un tas ir iemesls, kāpēc jums savā birojā vajadzēs ierīkot slēpni vai slepenu istabu ar nelielu dīvāniņu. Pretējā gadījumā jūs no rīta sastapsiet savu programmētāju guļam jūsu pieņemšanas zālē uz galda vai grīdas. Apkopējai, kas tīrīs programmētāja sarīkoto cūcību, ir jābūt augstākajai izglītībai, jo programmētājs kļūst nikns, ja haosā uz viņa galda ir radušās neparedzētas izmaiņas. Apkopējai ir jāpazīst dators un visas ar to saistītās lietas.

Slazdi
Tagad pie ķeršanas. Tas nav vienkārši. Jūs nevarat pieiet pie programmētāja un palūgt: "Vai tu nāktu pie manis strādāt?" Labākajā gadījumā viņš veltīs jums nicinošu skatienu, kas nozīmē - tev nav nekā tāda, kas mani interesētu. Tāpēc ir svarīgi izlikt lamatas. Viens no iedarbīgākajiem paņēmieniem ir tēlot parastu datorlietotāju, kuram ir radusies kāda ķibele ar datoru. Jums jārada visu nakti negulējuša cilvēka iespaids, kurš centies savest kārtībā savu pelēko draugu. Kad esat atradis programmētāju eksemplāru, ejiet viņam garām un murminiet kādus datorterminus, kurus varat atrast vārdnīcā. Tad pēkšņi pagriezieties pret viņu un sauciet pēc palīdzības. Izvārdzis, nelaimīgs lietotājs ir programmētāja Ahilleja papēdis. Ieraugot kaut ko tādu, viņš seko jums kā apmāts. Kad esat nonākuši birojā, parādiet viņam jaunu, modernu datoru un pacienājiet ar čipsiem un alu. Visticamāk, viņš vairs nekur prom neies.

Nobeigumā jāpiebilst, ka ar programmētāja ievilkšanu birojā vēl nekas nebeidzas. Paies laiks, kamēr jūs iemācīsieties likt viņam darīt to, kas nepieciešams tieši jums. Sākumā jāļauj programmētājam darīt to, ko grib viņš.

Neaizmirstiet iespējami ātrāk pieslēgt internetu, bez tā programmētājs vispār nesēdīsies pie datora. Sazinieties ar programmētāju tikai un vienīgi ar e-mailu. Uz parastā veidā uzdotiem jautājumiem viņš, visticamāk, neatbildēs.

296 22 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

emotion

es mācos par programmētāju, bet man nav ūsu emotion

38 0 atbildēt

Īsti programmētāji audzē ūsas un pārbauda prostatu!

15 2 atbildēt

tagad visi programmētāji komentēs, ka viņiem nav ūsu ^^, tai skaitā arī es. 

7 0 atbildēt

ew ew kkas neštimē es arī mnācos par programmētāju :D

4 0 atbildēt

3. bilde lika smieties :D

4 0 atbildēt

Ir labs, superīgi izdomāts teksts emotion

3 0 atbildēt

feil

2 0 atbildēt

Vēl nevajag aizmirs, ka parasti viņi programmē pie loga un otrai pusei gaisma netiek, tā kā viena puse varētu būt sūnām klāta- tā kā kokiem ziemeļos... emotion

2 0 atbildēt

Vecs prikols par progeriem, bet man baigi patik:

Ar ko progers atšķiras no parasta cilveka?

Parasts cilveks doma ka Kilobaitaa ir 1000 baiti a progers doma ka kilogrammaa ir 1024 grammi.emotion

0 0 atbildēt

bļē man ir fullbeard naxuj 

0 0 atbildēt

Man nav ūsu :D bišķ pretīgas liekas

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Have you tried swiching it off, and on again? emotion 

0 0 atbildēt

man bija usas bet neesu programmetajs tas skaitas? xD

0 0 atbildēt
CDR avatarsCDR

nu zini es programmeeeju kaa hobiju , pats visu pasmacibas celaa abguvis bet es arii sportoju un man nav uusu!

0 0 atbildēt

Programmētāji nav tādi!! emotion Pats esmu programētājs un neviena sakritība ar šo rakstu!

0 1 atbildēt

pelnutrauks - čipsi + kafija - alus - ūsas - Bet par rakstu +

1 2 atbildēt

es vienk pieietu pateiktu ka daudz samaksāšu ja strādāsi pie manis un tev neparko nav jāuztraucas un viss - man ir jauns darbinieks :D

0 1 atbildēt

nu taads lox.

0 11 atbildēt