local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko liecina tavi smiekli13

88 6

1. Vai esi pieķērusi sevi smieklu laikā pieskaramies lūpām ar mazo pirkstiņu? Tas nozīmē, ka tu dzīvo pēc saviem priekšstatiem par labo toni un uzvedība manierēm, par grāciju un sievišķību. Tev arī patīk būt uzmanības centrā.
2. Vai tu smejoties aizsedz muti ar plaukstu? Tas varētu liecināt par zināmu kautrību un nedrošību. Bieži mulsti, labprātāk paliec ēnā. Iespējams, tu vienkārši esi pārlieku paškritiska.
3. Vai bieži smejoties atmet galvu? Šāda rīcība varētu liecināt par uzticīgu dabu, varbūt pat par zināmu lētticību. Reizēm tava rīcība ir neprognozējama, pēkšņu jūtu vadīta. Varbūt reizēm der likt lietā arī prāta apsvērumus?
4. Vai tev ir raksturīgi smejoties pieskarties ar roku sejai vai galvai? Tad acīmredzot es sapņotāja. Tas, protams, nav slikti, bet vai reizēm nepārspīlē, cenzdamās par katru cenu realizēt savus sapņojumus? Dzīves problēmas dažkārt prasa reālistiskāku pieeju un loģisku risinājumu.
5. Vai tu rauc degunu smejoties? Tas varētu liecināt par mainīgu dabu. Tu esi emocionāla, iespējams, pat kaprīza. Viegli ļaujies mirkļa noskaņai, kas reizēm bojā dzīvi tev pašai un arī citiem.
6. Tu smejies skaļi un plati pavērtu muti? Tu esi temperamentīga, kustīga dabas būtne. Iespējams, nenāktu par ļaunu vairāk ieturētības, savaldības. Tu māki runāt, bet mācies klausīties.
7. Tu pieliec galvu, pirms klusītēm sāc smieties? Tas liecina par labsirdību, godprātību, varbūt arī par prasmi pielāgoties videi un cilvēkiem. Savu rīcību un jūtas tu kontrolē, draugi un tuvinieki pāridarījumus no tevis nav jutuši.
8. Vai tu satver zodu smejoties? Tu esi no tiem cilvēkiem, kas sirdī ir mūžam jauni. Droši vien tādēļ dažkārt ilgi neapsver savu rīcību un tā sekas. Vai tas vienmēr ir prātīgi?
9. Vai smejoties mēdz piemiegt acis? Tas varētu liecināt par līdzsvarotību, pašpārliecinātību, iespējams, neordinārām prāta spējām. Tu esi rīcības cilvēks, tev netrūkst uzstājības, iespējams, dažkārt tev tās ir par daudz.
10. Šķiet, ka tev nepiemīt noteikta smiešanās maniere? Acīmredzot tevi var piepulcēt individuālistiem. Vienmēr un visur tu rēķinies tikai ar savām domām un spriedumiem, nereti citiem pat nepievēršot uzmanību. Kādu tas var aizvainot vai pat atgrūst.

88 6 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Vai tu smejoties aizsedz muti ar plaukstu?

Īstenībā, tas nozīmē, ka tev ir slikti zobi. :D

Bet raksts labais. :)

12 4 atbildēt

interesanti :)

4 0 atbildēt

5. *cionālāka cilvēka par mani nav! (:

3 0 atbildēt

3 4 6 un 9 dīvains laikam esmu :D

2 0 atbildēt

A man gandrīz visi :d

3 1 atbildēt

man 5. un 9.

2 0 atbildēt

2 atteelaa mani zobelji

1 1 atbildēt

Ja smejos tad tā lai sāp prese :D Brālis prasīja, kā lai izdzēšu inboxā visas vēstules, nu tā.. sāku mācīt- ej uz 'opcijas', tagad 'dzēst pastu' ooo.. ievadi tagad paroli, ieliek paroli, izlogojas ārā.. vairs inboxa nav.. es bez iekšām uz zemes vārtos :D:D:D

0 0 atbildēt

es kad smejos, visi ausis aiztaisa :D

0 0 atbildēt

zinu baigi daudz cilvēkus, ieskaitot sevi, kas smejas bez skaņas. bet te tas nav pieminēts  . .

0 7 atbildēt