local-stats-pixel fb-conv-api

Nerātnas anekdotes no pagājušā gadsimta16

459 3

Sveiks, spociņ. Atzīšos, ka pie sevis biju nozvērējies neko nepublicēt joku sadaļā, jo es vienkārši esmu garlaicīgs un ar dzīvi nomocīts pusadzis, kuram tur nebūtu ko likt. Taču pirms pāris dienām, kārtojot savu čūsku midzeni, es atradu pāris anekdošu grāmatas. Viena no tām bija nerātno anekdošu grāmata, kas ir izdota 1991. gadā! It kā jau nav tik sen, taču tomēr vēsture. Protams, ka manī parādījās liels kārdinājums atdzīnvināt 28 gadus vecas un aizmirstas anekdotes, tādēļ nolēmu izveidot šo rakstu.

P.S - Piebildīšu, ka dažas no tā laika oriģinālajām anekdotēm šeit būs mazdrusciņ pārveidotas, lai Jums ir vieglāk saprast šo anekdošu domu.

vēl viens P.S - Iespējams, ka kādam vecāka gājuma spokam dažas no šīm anekdotēm būs jau iepriekš dzirdētas, bet nekas, atkārtošana - zināšanu māte, vai kā tur bija.

459 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Ko?! Krauze ir miris?!  emotion 

15 0 atbildēt

Visai saatiigi  emotion 

11 0 atbildēt

 emotion Feini.

7 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Ja aizbrauc bez vīra ,tad ir kājām var līdz jūrai aiziet.

2 1 atbildēt

Infantīlisms

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Nu tad vel vienu no senlaikiem.Pie daudzdzivoklu majas,,padjezda,, gulj kads piedzeries virietis, seju nevar redzet bet biksuprieksa vala.Nak tris sievietes kuras taja kapnju telpa dzivo,apstajas un kadu laiku skatas.Tad viena iebaz roku virietim bikses un priecigi saka , tas nav mans virs.Otra ari iebaz roku un saka ,ja ,tas nav tavs virs.Tresa ari iebaz roku , tas nav no musu ,,podjezda,, ...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

jēlības ..

0 3 atbildēt

gribētu redzēt,kā Tu no Ķemeru sanatorijas līdz jūrai ar kājām aizej...nevajag jaukt Jaunķemeru un Ķemeru sanatorijas

2 6 atbildēt