local-stats-pixel fb-conv-api

Mednieki aplauzās12

72 10

Divi mednieki kādā radio programmā pastāstīja par reālu notikumu, kas notika ar viņiem Mičiganā.

Vīrietis nopirka sev jaunu Lincoln Navigator par 42,500 dolāriem, par kuru viņam bija ik mēnesi jāmaksā 560 dolārus. Šis vīrietis kopā ar draugu izdomā medīt pīles. Ārā ir ziema un visi ezeri ir aizsaluši. Šie abi, paņēmuši sev līdzi ieročus, suni un, protams, jauno mašīnu, dodas uz ezeru.

Viņi uzbrauc uz ledus un gatavojas. Pirmkārt nepieciešams sagatavot piezemēšanās laukumu pīlēm, vietu, kur peldētu mānekļi. Lai sagatavotu pietiekami lielu laukumu, kurā piezemētos kāda ieinteresēta pīle, ar ledus urbjiem vien tā kā būtu pamaz.

Tā nu no jaunā Navigator’a bagāžnieka ārā tiek izņemts dinamīta stienis ar 40 sekundes degošu degli. Tagad šie abi raķešu zinātnieki saprot, ka sprādzienam jānotiek iespējami tālāk no viņu un mašīnas atrašanās vietas, kā arī pēc degļa aizdegšanas, skrienot projām no tā, var paslīdēt kāja un tas var beigties bēdīgi. Ko tur ilgi domāsi – viņi aizdedzina degli un aizmet dinamītu. Tagad, atcerieties es pieminēju automašīnu, ieročus un suni? Parunāsim par suni. Labi trenētu medību suni, kuru izmanto medījuma atnešanai. It īpaši saimnieka aizmestu lietu atnešanai.

Jūs uzminējāt, suns labā ātrumā aiznesas pēc dinamīta un noķer to uzreiz pēc piezemēšanās. Abi mednieki kliedz, māj ar rokām un brīnās, ko tagad darīt. Suns, uztverot saimnieka darbības kā uzmundrinājumu, turpina tuvoties. Viens no vīriem paķer bisi un vālē pa suni. Bisē ielādētas mazkalibra lodes, ar kurām var nobeigt pīli, bet ne suni. Suns, apjucis uz mirkli apstājas, bet drīz vien turpina tuvoties. Vēl viens šāviens un suns paliek stāvam, domādams, ka šie divi ģēniji ir galīgi izkūkojuši prātu. Suns metas meklēt patvērumu... ...zem jaunā Navigator’a. BOOM! Suns un jaunais Navigators tiek saspridzināti gabalu gabalos un aiziet pa burbuli zem ledus, atstājot aiz sevis divus idiotus, kuri skatās uz to visu ar sejas izteiksmi „Kas pie velna tagad notika?”

Pēc apdrošināšanas kompānijas ieskatiem, mašīnas noslīcināšana ezerā izmantojot nelegālas sprāgstvielas, netiek segta. Ikmēneša maksājums 560 dolāru apmērā joprojām ir jāveic.

Un jūs domājāt, ka JUMS neveicas?

72 10 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Nabaga suns, to tik varu pateikt...

5 0 atbildēt

Dēļ diviem debīlajiem mira laga dzīvnieks... Kopumā vispār drausmīgi..

2 0 atbildēt

Interesanti vai tie mednieki bija informēti, ka ziemā meža pīles migrē uz dienvidiem?

1 0 atbildēt

Mītu lauzējos šo gadījumu apskatīja... lai saspridzinātu tāda paša biezuma ledu kā tika publicēts raidījumā, kas sakrita ar stāstā minēto ledus biezumu, vajag 4 vai 5 dinamīta stieņus... kā jau te rakstīja... mednieku stāsti. Tā kā pts esmu piedalījies ledus spridzināšanā varu atdzīt, ka jau 30cm biezu ledu ir grūti saspridzināt.

1 0 atbildēt

Žel, ka suns nomira - es jau domāju, aiznesīs saimniekiem un pats paslēpsies zem Navigator`a, bet nekā...

1 0 atbildēt

ehh...šie makšķernieku-mednieku stāstiņi... emotion

0 0 atbildēt

Būs mācība ņemt kredītus :)

0 0 atbildēt

kkas ļoti līdzīgs ir filmā "Darvina balva"

0 0 atbildēt

Izdomāts, bet vienalga nav slikts pastāstiņš.  Zaudējumi gan lieli - mašīna, suns... 

P.S. Medību suņi, it īpaši atnesēji, nekad neskrien pēc medījuma (vai dinamīta) bez pavēles.

0 0 atbildēt

Mythbusters abgāza: nevar ar stieni dinamīta saspridzināt tik biezu ledu uz kura var uzbraukt ar mašīnu.

MYTH BUSTED.

0 1 atbildēt