local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši vs Amerikāņi40

177 85

Redzēju te bija viens tāds raksts ar šādu nosaukumu, bet tur bija salīdzināti tikai ēdieni. Tātad šajā rakstā tiks salīdzināti Latviešu un Amerikāņu dzīvesveidi!! :) Protams, uztveriet, kā joku!! emotion

Izbaudi! emotion

177 85 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

PSC, Tu tiešām esi patriots.. emotion

2 2 atbildēt

tu jau noniecini Latviju visaas bildees. ;DD

1 2 atbildēt

- par slikto bilžu salikšanu kopā, kur knapi var saprast, kas ir attēlots attēlā.

1 2 atbildēt

Tizlākais raksts kāds spokos ir bijis.

3 4 atbildēt

Raksts pilnīgs sū**.... Pilnīgi neredzu jēgu šādiem rakstiem.. ķer mīnusu! :)

0 3 atbildēt

Hmm to ir ``Grūti`` pamanīt ka tev amerika patīk labāk... Ko tu te uztaisi Latviju par kautkādu sūdu bedri a? 1. bilde- neatbilst, domā te bļin mēs kādi kas nemāk vsp izklaidēties? Tad pašol na.....

2.bilde- neatbilst, Latvijā tici man ir daudz skaistākas ziemas, tu jau neēsi bijis vnk laukos! Pati  dzīvoju laukos un kad uzsnieg pirmais sniegs vispār tas ir tik brīnišķīgi! 

3.bilde- neatbilst, Amerikā ir daudz cilvēku, bet mēs Latvieši esam maza tauta, ko tu tur salīdzini, vrb viņi ir vairāk, bet mēs kā fani esam sirsnīgāki!

4.bilde- Nu saldējumi viņiem ir dažādi, bet vai tad tas Latviju padara sliktāku? Piemēram tāds ``Karlisons`` ir labāks nekā inde uz kociņa -.-

5.bilde- neatbilst, gotiņa ir labāka nekā kauktāds tvix vai snikers kautvai man viņi ir kā mīļākās šokolādes.

6.bilde- atbilst! Ooho izradijies nedaudz loģiski arī domā! Pirmā bilde rakstā -.- Vnk Latvieši nav piraduši bet tikuntā tu pārspīlē, jo gluži paurī mēs viņiem neskatamies.

7.bilde- neatbilst. Amerikā protams ir tādi ka amerikāņu kalniņi, jo cilvēku tur ir daudz, bet mum pietiek arī ar mazu atrakciju parku lai pietiektu.

8.bilde- neatbilst, jā tu jau te arī pārspīlē! Tikunta paša adītās zeķes varbū nav pats labākais par mašīnu bet sakrāj naudu tad redzēsi.

9bilde- neatbilst, gribi teikt tagad studentiem jauzvedas kā...khem.. khem, tu šaubies.

10.bilde neatbilst- Latvija nav tā pati slinkākā valsts pasaulē, varēji ielikt bildi ar kādu vīru ar zelta rokām vai kautka ta tad būtu vienldzīgi, bet amerikā ir vairāk MCdonalda ēdāji.. tapēc.. njam..

Secinājums- ja jau tev patīk tāda valst tad ko teiktsi par šito?  TAD EJ UZ SAVU AMERIKU UN JĀ, GET, A, LIFE.

1 5 atbildēt