1. Roltons ar kausēto sieru un desu
Man vislabāk garšo vistas roltons-
1. Piejaucu Dzintara kausēto sieru(vislabāk laikam ir sēņu, bet tas jau pēc gaumes).
2. Sagraizu sīkiem gabaliņiem desu(labākais efekts ir ar salami, vai kādu citu žāvēto).
3. Pirms es apleju ar ūdeni, es saspaidu maisiņu, lai sasmalcinātu nūdeles(man nepatīk kad ir garas), vēl es viņu nemarinēju kā instrukcijā, es ēdu uzreiz lai tie makaroniņi kraukšķ.
4.Paņemu klāt baltmaizes šķēli.
Bon apetit!
2. Roltons ar krūzīšzupu
1. Paciņā saspaida Roltonu (šī procedūra pēc gaumes)
2. Pievieno klāt paciņu Maggi zirņu krūzīšzupas ( arī pēc gaumes ).
3. Aplej ar verdošu ūdeni un gaida, līdz uzbriest.
4. Tad ēd ar gardu muti.
Bez piepūles un saturīgi.
3. Roltons tradicionālajā mērcē
1. Roltona makaroni
2. Kečups
3. Majonēze
4. Ūdens
Aplej Rolton zupiņu ar ūdeni, sagaida kad sasūksies lielākā daļa šķidruma, lai makaroni paliktu diezgan sausi. Tad makaroniem pievieno vienādās daļas sadalītu kečupu un majonēzi, visu labi apmaisa un pasniedz siltu. Labi der arī lai pasniegtu vienu pašu, bez citām piedevām.
4. Buržuju Roltons
Sastāvs vienai porcijai:
1. Roltons vai tamlīdzīgi makaroni 1 gab.
2. Žāvēts vistas stilbiņš 1/2 gab.
3. Paprika sarkanā 1/4 gab.
4. Skābēts gurķīts 1 gab.
5. Kečups 1 ēdamk.
Sadrupinam roltonu un pievienoja garšvielu paciņu un eļļiņu. Sagriežam gurķīti, papriku un pusi vistas stilbiņu kubiciņos. Liekam bļodiņā kopā ar tējkaroti kečupa. Aplejam ar verdošu ūdeni, samaisam un ļaujam 2 minūtes ievilkties. Saucam citus buržujus pie galda.
LABU APETIITI !!!