local-stats-pixel fb-conv-api

Koju tēmu turpinot...41

630 5

Koju dzīve tiešām ir kas tāds, kas katram studentam jāizdzīvo. Studiju laikā ne vien zaudēsi daļu savu nervu, bet, iespējams, arī atradīsi tos cilvēkus, ar kuriem pēc tam būsu draugs visu dzīvi. Bet nu daudzas lietas mēdz tracināt. Es neesmu zubre, kas sūdzas par skaļām ballītēm, dzeršanu u.tml., nebūt ne, tas viss piederas pie koju dzīves. Bet. Ir lietas, kas tracina.

Šādu gadījumu ir ļoti daudz, daži ir vnk unikāli.

Virtuvē gatavoju ēst, kad ienāk meitene, uzliek uz vislielākas uguns katlu ar auzu pārslām, kurās nedaudz ieliets ūdens. Aiziet prom. Pēc 15 minūtēm viss smird, katlā pārslas piedegušas. Viņa atnāk, vēsā mierā savāc katlu un aiziet mieloties.

8. Marts, vēla nakts (vai rīts). Eju tīrīt zobus. Kojās milzīgais tusiņš. Mēs esam beigušas savu pasākumu, bet citiem tas vēl nenāk ne prātā. Telpā, kur tīru zobus, knapi kājās stāv meitene ar atvērtām biksēm. Tualetē pilna izlietne ar oranžu saturu. Man ir izņemtas kontaktlēcas, neko neredzu, gandrīz iebraucu oranžajā saturā, bet draudzene mani izglābj. Nākamajā rītā no virtuves pazudusi mikroviļņu krāsns. Viss jau diezgan loģiski, tikai tā mikroviļņu krāsns bija pieskrūvēta pie sienas, bet tagad ar varu no turienes izrauta, sienā caurumi. Vēl šodien nav ne jausmas, kur pie velna krāsns palikusi.

Virtuve. Gatavoju ēst. Atnāk kāds, kam slinkums aiziet līdz mazgātuves telpām. Sāk mazgāt matus/tīrīt zobus u.tml. Pēc tam, kad kāds atnāk un nelaimīgajā izlietnē mazgā traukus, tad pa tiem staipās mati vai arī viss apkārt notašķīts ar zobu pastu. Īpaši forši, kad tu cep kaut ko garšīgu, bet kāds pie izlietnes skaļi spļauj zobu pastu laukā no mutes. Tas laikam saucas slinkums, kad nevar aiziet līdz īstajām mazgātuves telpām.

Duša. Reizēm brīnos, ka mati atkāpjas un izkrīt vīriešiem nevis sievietēm. Skatoties uz dušas grīdu, mati no meiteņu galvām bēg, saveļas milzīgos savannas apaļajos krūmos un veļas pa dušu.

Ļoti daudziem ir slinkums iet līdz lielajām miskastēm. Tādēļ liekas forši atkritumus no savas istabas aiznest uz virtuvi, iemest lielajā virtuves miskastē, lai nākamajā dienā vecā apkopēja novāc.

Putekļusūcējs. Paņemu no dežurantes putekļusūcēju, lai tīrītu istabiņu. Putekļusūcējs nesūc. Izkratu maisiņu. Atkal nesūc. Noņemu uzgali, bet tur iekšā iesūkta saburzīta vizītkarte, veselas apelsīna mizas, milzīgs kušķis matu, košļenes un tas viss kopā salipis. Nu ok, varbūt par velti sūdzos, bet vai tiešām grūti vizītkarti paņemt ar rociņu un iemest miskastītē?


Tualete. Ienāku, tur kādai būtnei rociņas aug no pakaļiņas, tādēļ izlietotā pakete iemesta nevis miskastē, bet podā. Visam pa virsu klucis. Ūdens nolaists, pakete iesprūdusi, apkārt plūdi.


Vēl viena situācija tualetē. Skatos un nesaprotu, kāpēc brūns rokturis? Jūs laikam saprotat gan, kāpēc tualetē var būt brūns rokturis. emotion

630 5 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Loh! Kādā valodā tev jāsaka Nemet savus atkritums Šeit nahuj bļāg emotion

59 5 atbildēt

Neesi cūka apmīz sev kāju emotion

37 5 atbildēt

Salīdzinot ar jums, mūsu VeA kojas ir tīrā paradīze. Tualete/duša uz divām istabiņām viena (nevis uz veselu gaiteni), virtuves smukas un tīras (lai gan gadās daži klauni, kas pavārmākslu ir apguvuši bērnudārzā) un ballītes, ja arī notiek, tad saprāta robežās (lai gan arī jāpibilst, ka ir bijuši izņēmumi). :]

12 0 atbildēt

Sūds podā Naisss emotion

15 5 atbildēt

Bija pat vēlme lasīt, un nenoželoju, ka izlasīju. Tik rēcīgi :D

10 0 atbildēt

+ par diplomatiju sakaraa ar savannas kushkjiem :D

5 0 atbildēt

saki ko gribi, izklausās jautri :D

4 0 atbildēt

Mja tas sūds podā ir īsta "odziņa" emotion

2 0 atbildēt

es arī dzīvoju maģiskajā tālivaldijas otrajā stāvā. vienīgais, ko varu tiekt - IR JĀPIEROD, jo kaut ko izmainīt nav iespējams.

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

 Tālivalža 1B, 2.stāva mūžīgie brīnumi 

 

Tādēļ ir radušies visi sūdu briesmoņu, bubuļu, poltergeistu utt., šausmu stāsti :D

 

Bet kopumā Tālivalža kojas ir  -> thumbs up

2 0 atbildēt

hā.kojas.. :D +

2 1 atbildēt

traki

2 1 atbildēt

Tā pēkšņi pietrūkst koju. ^^

2 1 atbildēt
CHV avatarsCHV

Tu gadījumā nemācies Tālivalža 1b? :D :D :D :D :D :D :D 

1 0 atbildēt
CHV avatarsCHV

Man muterīte tur strādāja tā būdīgā apkopēja no 2 stāva. :D Vadība vispār tgd sagājusi grīstē. emotion

1 0 atbildēt

tā ir tīrākā huiņa saīdzinājumā ar citām kojām. :D

1 0 atbildēt

''rociņas no pakaļiņas''  īsti simpsonu Flandersa stilāemotion šitiem vajadzētu iepriekšminētās rociņas iebāzt iepriekšminētajā pakaļiņā emotion

0 0 atbildēt

Es arii dziivoju apshagaa .. mana gan tavaam liidzi nestaav ;DD .. raksts super )) .. kaartiigi izsmeejos ;DD +++

0 0 atbildēt

Zinu,ka kojās ir jautras ballītes,bet priekš manis tas bija pārāk vājš arguments..jo ballēties ir forši arī bez kojām,tāpēc es sataupīju savus nervus (jo cūkas,kas nespēj aiz sevis savākt utml., neciešu) un studiju gados kojās nedzīvoju. Reizēm nodomāju: "Ah,cik žēl,ka nedzīvoju kojās", bet tad es izlasu vai dzirdu kaut ko šādu un atkal varu priecīgi mitināties dzīvoklī emotion

Bet raksts Tev izdevies emotion  Turies!  emotion 

0 0 atbildēt