local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīniešu taktika.1

43 0

Tātad.. Mēs sēdējām JS pārgājienā un domājām - ķīnieši, ja savelk kopā savu armiju, zemīšus un rezervistus, ir tikai 8 milj. kareivju. Kā zinām, ķīnieši vienmēr ir bijuši primitīvi, bet nu ar tādu skaitu, viņi spēj darīt brīnumus.


Pret-tanku taktika:
Ir divas versijas. Pirmā, - apšauda tankus ar lēto pirotehniku, līdz tanktisi paliek agli un nomirst no raķešu izdalītā karstuma, vai nervu sabrukuma.

Otrā, - ķīnieši masā skrien un tiek ierauti iekšā tanku kāpurķēdēs, līdz tanka motoram ir tik milzīga slodze, ka tanks ņem un nodeg.

Pret-zemūdens taktika:
Pirmais variants, - noslogot motoru tāpat kā tankam un rezultāts tāds pats.

Otrais variants, - piebērt visu Atlantijas Okeānu pilnu ar lētajām ''Made in China'' rotaļlietām, izveidojot milzīgu slāni. Līdz ar to zemūdene nespēs pacelties, jo rotaļlietas spiedīs viņu uz leju, taču ķīniešu karakuģis varēs pamanīt, ka noteiktā vietā rotaļlietas aizdomīgi sitās uz augšu, un viņi spēs uzspridzināt
Trešais variants, - ielīst zemūdenes torpēdu šahtā un sagaidīt ''Millenium China''.

Pret-gaisa taktika:
Tam ir vajadzīgs 202 ķīnieši un katapulta. Darbojas elementāri, - vienam ķīniezerim ir dzirdes radars uzsprausts galvā, bet otrs ar binokli vaktē gaisu, tikmēr aiz viņiem pie katapultas stāv 200 ķīnieši ar skrūvjgriežiem katrā rokā.
Sistēma, - lido ASV F-16 iznīcinātājs un redz, ka viņam pēkšņi lido virsū trīs ķīnieši ar skrūvjgriežiem rokās.
Rezultāts, - lejā nokrīt lidmašīna detaļās, vai tiek pārtaisīts par traktoru, kombainu, veļas mazgājamo mašīnu u.t.t.

Vēl ir ideāls variants kā ķīnieši notriec helikopterus. Aptuveni 100 ķīnieši paslēpušies kokā, gaida, kad pretinieka helikopters lidos pāri viņiem un viens no visiems 100 uzmet cilpu helīša astei, kad virve ir nospriegota, tad visi 100 rauj striķi no visa spēka. Reti kad šī taktika ir nostrādājusi, bet izskatās viņa gana amizanti.

Pret-ieraukumu taktika:
Tā kā tankiem bieži vien ir bijusi problēma tikt pāri ierakumiem, ķīnieši vienkārši skrien virsū ierakumiem un neskatoties uz to, vai ir dzīvi, vai beigti, norok visus pretiniekus un uztaisa dzīvo ''Guļošo Ķīnieti'' tankiem.

Otrs variants ir nobombardēt ierakumus ar pirotehniku un sūtīt virsū ķīniešu tradicionālos svētku pūķus( kas ir super efektīvi pret karavīru morāli ), zem kuriem paslēpti ugunsmetēji.

Ping-pong rakešu taktika:
Dodoties uzbrukumā, bieži vien pretinieki met virsū granātas, bet ķīnieši pasaulē ir pazīstami ar savu ping-pong prasmi, tādēļ katram karavīram izdala raketi ar, lai viņš spētu atsist granātu, gan tieši iekšā ierakumā, gan iegriezti bunkurī.

Tuvcīņā ķīnieši neskrien mazāk pa 30 virsū kādam. Viņi uzreiz uzlēc virsū pretiniekam un sāk to mahāt ar ping-pong raketēm, līdz pretinieks nomirst no nervu sabrukuma.

Ķīniešu snaiperi:

Lielākoties armijas balstās misijā uz diviem labiem snaiperiem, kas izdara darbu, bet ķīniešiem uz to nospļauties, - kam viņiem kvalitāti, ja ir kvantitāte? Vidēji uz vienu operāciju tiek nosūtīti ap 200 ķīniešu snaiperiem, bet viņi nav apbruņoti ar snaiperiem, nē, nē, - tas ir par dārgu. Viņus apbruņo ar lētajiem RPG-7 raķešmetējiem, kuriem pielīmē klāt pāris detaļas, lai kaut cik izskatītos pēc snaipera šautenes. Ķīniešu snaiperi uzbrūk ātri un bez žēlastības, neatstājot neko pāri no pretiniekiem un dažkārt no sevis, jo ir bijuši gadījumi, ka kāds ir aizmirsis paņemt rokās instrukcijas lapiņu.

43 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mana un citu galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

aaa labs :D:D

1 0 atbildēt