local-stats-pixel fb-conv-api

Joki par blondīnēm6

87 1

 

Kāda jauna blondīne nolēma paņemt atvaļinājumu un doties tālu uz Luizinās laukiem. Viņa ļoti vēlējās sev kurpju pāri no krokodila ādas,bet bija šokā par cenām,kādas bija veikalā,tāpēc uzbļāva pārdevējai " Varbūt es vienkārši aiziešu labāk un pati nometīšu krokodilu,un iegūšu kurpes par lētāku cenu!" Pārdevējs tikai pasmējās un noteica " Lai jums veicas. Varbūt dabūsiet lielo lomu." Blondīne sadusmojās un aizbrauca uz purvu ķert laimi un krokodilādas kurpes. Vēlāk tajā pašā dienā pārdevējs brauca garām upei un pamanīja pie tās stāvam sievieti ar bisi rokās. Viņš pamanīja kā tai ātri tuvojas trīsmetrīgs aligators,un piepeši atskanēja šāviens. Ar precīzu tēmējumu,viņa nogalināja nezvēru,ielēca ūdenī un izvilka to laukā krastā. Netālu mētājās vēl aptuveni piecpadsmit citi krokodili. Pārdevējs piegāja tuvāk pilnībā pārbijies,taču arī ieinteresēts. Tieši tajā brīdī blondīne pagrieza krokodilu uz muguras un skaļi iekliedzās " ĀĀĀĀĀ,es nevaru izturēt. Jau kurš krokodils šodien,bet kā nevaru,tā nevaru noķert kādu,kurš valkādu kurpes!"

 

--------------

 

Brunete,rudmate un blondīne pie daktera gaida grūtniecības testa rezultātus. Brunete saka " Ja es esmu stāvoklī,tad man būs meitenīte,jo es biju apakšā." Rudmate atbild "Ja es būšu stāvoklī,tad man būs puisītis,jo es biju augšā." Blondīne minūti padomā un tad saka " Tad jau man būs kucēni! " :)

 

--------------

 

Brunete,rudmate un blondīne aizbrauc uz NASA centru,viņām visām ļauj izvēlēties planētas,uz kurām braukt. Rudmate saka " Es vēlos lidot uz mēnesi." Viņai atbild,ka viņa varēšot lidot rītdien. Nākošā runā brunete " Es vēlos lidot uz marsu" Labi,viņa varēšot lidot uz Marsu pēc nedēļas. Visbeidzot blondīne tiek pie vārda "Es vēlos lidot uz sauli" Kosmonauts viņai saka " Vai tad Tu nezini,ka Tu tur sadegsi?" Blondīne atbild " Nu tad jau nāksies lidot nakts laikā "

87 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nav jau nemaz tik traki ar tām blondīnēm. Skolā pašas augstākās atzīmes blondajām - ironiski ne?

3 0 atbildēt

pff.

0 0 atbildēt

nekas smiekligs! :(

0 0 atbildēt

mhm..tik no bildēm viena zināma:D

0 0 atbildēt