local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanta saruna.5

64 0

Lūk, oficiāli reģistrēta saruna starp spāņiem un amerikāņiem 106 navigācijas kanāla «Ekstremālās situācijas jūrā» frekvencē Finistera jūras šaurumā, Galisijas piekrastē:

Spāņi (fonā traucējumi): «Runā A-853, lūdzu, izmainiet kursu 15 grādus uz dienvidiem, lai novērstu sadursmi ar mums. Jūs virzāties tieši uz mums, attālums 25 jūras jūdzes».

Amerikāņi (fonā traucējumi): «Tieši mēs iesakām jums izmainīt kursu 15 grādus uz ziemeļiem, lai izvairītos no sadursmes ar mums»

Spāņi: «Atbilde negatīva. Atkārtojam – pagrieziet 15 grādus uz dienvidiem, lai izvairītos no sadursmes».

Amerikāņi (cita balss): «Ar jums runā Amerikas Savienoto Valstu kuģa kapteinis. Izmainiet kursu 15 grādus uz ziemeļiem, lai izvairītos no sadursmes!».

Spāņi: «Neuzskatām jūsu priekšlikumu ne par iespējamu, ne adekvātu. Iesakām jums pagriezties 15 grādus uz dienvidiem, lai neuztriektos mums virsū».

.

Amerikāņi (paceltā balsī): «Ar jums runā Ričards Džeimss Hovards, Amerikas Savienoto Valstu aviācijas bāzes kuģa „LINKOLNS”, otra lielākā ASV flotes kuģia, kapteinis. Mūs pavada 2 kreiseri, 6 iznīcinātāji, 4 zemūdenes un daudzi atbalsta kuģi. Es jums NEIESAKU, es jums PAVĒLU mainīt kursu 15 grādus uz ziemeļiem. Pretējā gadījumā būsim spiesti veikt pasākumus, lai nodrošinātu mūsu kuģa drošību. Lūdzu nekavējoties aizvācieties no mūsu kursa!!!»

Spāņi (absolūti mierīgi): «Ar jums runā Huans Salass Alkantara. Mēs esam divi cilvēki. Mūs pavada mūsu suns, vakariņas, divas pudeles alus un kanārijputniņš, kurš šobrīd guļ. Mūs atbalsta radiostacijas „Cadena Dial de la Coruna” 106 kanāls „Ekstremālas situācijas jūrā”. Ņemot vērā, ka atrodamies uz sauszemes un esam tikai Finistera bāka A-853 Galisijas piekrastē, Spānijā, mēs netaisāmies nekur nogriezties. Un vēl – mums nav ne mazākās nojausmas kādā vietā pēc lieluma mēs esam starp Spānijas piekrastes bākām. Varat veikt visus savus …. pasākumus, kādus vien turat par vajadzīgu un darīt visu ko vēlaties, lai gādātu par jūsu …. kuģa drošību, kurš drīz sašķīdīs gabalos pret klintīm. Tādēļ vēlreiz pārliecinoši rekomendējam izdarīt saprātīgālu lietu: izmainīt jūsu kursu 15 grādus uz dienvidiem».

Amerikāņi: «OK, sapratām, paldies!».

64 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.aisbergs.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Par šito jau youtube ar bij klipiņš :D Tur tikai runa ir par Īrijas bāku. Bet nu vienalga. Katrā šitādā pastāstā ir savs patiesības grauds :D http://www.youtube.com/watch?v=ePi4dieDS8Y

0 0 atbildēt

Kas tie pirmie bazes kugi tajas bildes? :)

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt