local-stats-pixel fb-conv-api

Gada Idiotu desmitnieks I8

90 3

Amerikā ir paradums ik gadu sastādīt desmit stulbāko likumpārkāpēju sarakstu - iepazīstieties!

10. Kāda sieviete bija atvedusi savu dēlu uz skautu nometni, kurā citu pasākumu starpā uzstājās policists ar suni narkotiku meklēšanā. Kamēr viņa apbrīnoja gudro vaukšķētāju, tas atrada naivās māmiņas rokassomiņā "zālīti". Sieviete, protams, tūdaļ tika arestēta.

9. Jauns puisis, vārdā Džefrija, ielauzās pārtikas veikalā un piedraudot ar šaujamieroci, pieprasīja, lai pārdevējs nekavējoties ieliktu viņa somā visu dienas izpeļņu, kas arī tika izdarīts. Ievērojis plauktā lielu viskija pudeli, noziedznieks pieprasīja arī to, bet pārdevējs viņam atteica, apgalvojot, ka diez vai puisim jau ir 21 gads. Džefriju tas tā saniknoja, ka viņš izvilka savu autovadītāja apliecību un uzrādīja to pārdevējam. Rūpīgi to izpētījis, pārdevējs sagādāja gan viskiju, gan arī policiju, kura atrada karstasinīgo jaunekli pēc apliecībā norādītās dzīvesvietas adreses...

8. Kāda jaunkundze tūdaļ pēc sava auto zādzības vērsās policijā, kur arī neaizmirsa piebilst, ka nozagtā auto salonā atrodas viņas mobilais telefons. Policists, nolēmis nedaudz pajokot, pazvanīja un teica, ka zvanot pēc sludinājuma un jau sen vēloties šādu auto nopirkt. Visiem klātesošajiem par izbrīnu, neaprakstāmais plānprātiņš stipri vien nopriecājies un tūdaļ sarunājis randiņu.... Ak Dievs!

7. Kāds vīrelis vārdā Henrijs reiz nolēma aplaupīt banku. Un tātad - ieiet viņš bankā "Bank of America", uzraksta uz bankas veidlapas - "Šī iraid laupīšana! Ielikt visu nauda manā somā!" un, iestājies pagarā rindā, gaida savu bagātību. Ilgā gaidīšana Henriju sanervozē, un viņš sāk prātot, vai visu izdarījis pareizi. "Varbūt kāds redzēja, ko es rakstu uz veidlapas? Varbūt jau ir izsaukta policija?" Vārdu sakot, Henrijs pārsoļo pāri ielai, ieiet bankā "Wells Fargo Bank" un bez stāvēšanas rindā pasniedz bankas darbiniecei, jaunai meitenei, savu apskricelēto naudas pieprasījumu. Acumirklī aptvērusi šo muļķīgo situāciju, meitene, cik vien oficiāli un nopietni spēdama, paskaidro Henrijam, ka diemžēl viņa naudas pieprasījumu nevar pieņemt. jo tas rakstīts uz "Bank of America" veidlapas. Tā kā lai nu Henrijs izvēlas - vai nu rakstīt jaunu pieprasījumu uz "Wells Fargo Bank" veidlapas, vai arī atgriezties un pabeigt iesākto "Bank of America". Pēc īsa pārdomu mirkļa Henrijs izgāja no bankas. Uzminiet, kur viņu arestēja policija!? Protams stāvot rindā "Bank of America"...!

6. Kādu pārgalvīgu ASV autobraucēju pieķēra automātiskais radars pārkāpjam atļauto ātrumu. Pēc neilga laika viņš pa pastu saņēma autoradara fiksētos datus, kvīti nomaksai 120 dolāru apmērā un sava auto fotogrāfiju. Acīmredzot, būdams pēc dabas jautrs un radošs cilvēks, viņš tai pašā dienā uz policijas iecirkni nosūtija 120 dolāru fotogrāfiju. Vienīgi viņš nebija rēķinājies, ka arī starp policistiem mēdz būt asprātīgi ļautiņi - kā atbildi viņš saņēma rokudzelžu fotogrāfiju. Jau nākamajā dienā nauda pilnā apmērā tika pārskaitīta uz kvītī norādīto kontu.

(nobeigums sekos)

90 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

izskatās ka viņiem tur amērikā skolā māca pilnīgu debīlismu

2 0 atbildēt

ir "idiots", nevis "Īdiots" (un šeit gribu ievietot trollface bildi)

1 1 atbildēt

6. labais emotion

0 0 atbildēt

pēdējais jau vecs kā zeme... es šito jociņu stāstiju kolēģiem gadus 4 atpakaļ ja nemaldos,un man to pastāstija brālis vēl pirms tam...

0 1 atbildēt