local-stats-pixel fb-conv-api

EsTanka ar draugiem...196

122 37

EsTanka atlavas iedot man paris savas bildes no personigiem arhiviem , es ceru jus novertesiet so dailo tankistu emotion

122 37 196 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 196

0/2000

Geju huinja

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
" grauzejs komentārs 2009-02-21 18:33:23 zupaspleve pacole tak paretam spoguli, svadak tak galigi esi aizmirsis ka pats izskaries... Pirmaja bilde , pirmais no kreisas tak esi tu..." 27 gadi un tādi teksti? Ak Dievs. Neesi atpalicis attīstībā mazliet?
8 10 atbildēt

cant tell if gay dude or motherfuckin ugly women

1 4 atbildēt
Es tankā - man pohuj!
11 15 atbildēt
Es tankā - man pohuj!
5 9 atbildēt
raxtam īsti jēgu nespēju saskatīt
8 13 atbildēt
Un vispār kāpēc izdomāji sev niku grauzējs? Ķipa gribēji kaut ko tādu, kas simbolize kaut ko sīku, mazvērtīgu un nevienam nevajadzīgu, tobiš tavu patieso būtību ?
11 16 atbildēt
Nauruha, kad dabūšu jaunu tanku, uzdāvināšu tev veco par piemiņu...varēsi vēlāk spokos izsolē pārdot un pelnīt miljonus.
9 14 atbildēt
pizģets, es kļūdos vai arī tu tiešām esi iedomājies, ka esi kaut nedaudz asprātīgs ? Varu tevi nomierināt - tizls tu esi, ne asprātīgs!
11 18 atbildēt
Esi, lūdzu, tik laipns un izskaidro kads sakars gekonam ar mazvērtības kompleksiem! Un es neiesaku tev pārāk aizrauties ar domu, ka esi asprātīgs - sanāks smagi vilties, kad sapratīsi, ka tā nav patiesība. Un, starpcitu, savos 27 gados, varēji tā kā iemācīties, ka pirms komata atstarpe nav jāliek. Un dažas garumzīmes arī nenāktu par ļaunu. Vai varbūt tev rokas par īsām, lai uzinstalētu Tildes biroju? Atradies, bļa, BRĪVMĀKSLINIEKS! Kā tieši tava brīvmaksliniecība izpaužas BRĪVMĀKSLINIEK?
11 18 atbildēt
Vienošanās attiecas tikai uz taviem rakstiem, takšto muti ciet un būdā iekšā. Man pohuj - es tankā!
6 15 atbildēt
Bļa tu vispār filtŗē ko runā? Tu sāc murgot ar vien lielākas muļķibas. Kā ir iespējams, ka tava dziļā doma "niks gekons = mazvērtības kompleksi" ir attiecināma tikai uz vienu cilvēku? Ķipa jasaprot tā, ka ja es saistu savu niku ar gekonu, tad tas skaitās mazvērtības komplekss, bet ja to dara kāds cits, tad uz viņu tas neattiecas. Ja? ĀRPRĀTS!!!EJ IZGULIES!!!!!!! Tavs stulbums sāk mani reāli kaitināt!
10 23 atbildēt
Čalis izdomājis normālu prikolu, ko jūs te cepaties idioti ? Viņš kādam baigi traucē ar saviem komentāriem ? Vai varbūt kādu aizvaino? Un grauzējs pilnīgi noteikti ir pēdējais losis. Nebūtu man žēl tērēt savu laiku tevis dēļ, es uztaisītu ne tādu vien bilžu galeriju par tevi, ar bildēm kuras tu ķipa man būtu iedevis.
9 24 atbildēt
Un pēc avatara vispār varētu domāt, ka esi pediņs
8 24 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »