local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainākas kāzas3

26 0

Ceru ka nav bijis!

1. Vīrietis, kurš apprecēja tēlu no video spēles. Japānis, pazīstams kā Sal9000, apprecēja Neni Anegasaki (Nene Anegasaki) no Nintendo DS video spēles „Love Plus”. Kāzas tika pavadītas īstā ceremonijā Guamā, kur izrādās ir likumīgi apprecēt ne vien nedzīvus, bet arī izdomātus objektus.

2. Vīrs, kurš apprecējās ar spilvenu. Kāds korejiešu tautības vīrietis iemīlējies milzīgā spilvenā ar sievietes attēlu uz tā. 28 gadus vecais Lī Jingju (Lee Jin-gyu) īpašā ceremonijā šo spilvenu ietērpis kāzu kleitā un apprecējis.

3. Vīrietis, kurš gan nav laulājies, taču viņam ir vairākus gadus ilgas attiecības ar Volkswagen Vabolīti. Edvards Smits (Edward Smith), kurš dzīvo kopā ar savu „draudzeni” – baltu Volkswagen Beetle vārdā Vanilla, uzstāj, ka viņš nav „slims”. 57 gadus vecais vīrietis stāsta, ka sekss ar automašīnu pirmo reizi viņam bijis 15 gadu vecumā, kā arī apgalvo, ka viņu nekad nav piesaistījušas sievietes vai vīrieši. Vēl vairāk – šis dīvainis apgalvo, ka viņam bijis sekss ar aptuveni 1000 automašīnām.

4. Sieviete, kura precēta ar čūsku. 30 gadus vecā Bimbala Dasa (Bimbala Das) iemīlējās un apprecēja čūsku, kas dzīvojusi ciemā netālu no viņas mājas. Bimbala saka: „Lai gan čūskas nerunā un daudz ko nesaprot, mēs sazināmies īpašā veidā. Katru reizi, kad pie skudru pūžņa, kur kobra dzīvo, es nolieku pienu, čūska vienmēr izlien laukā, lai to izdzertu.”

5. Vīrietis, kurš apprecēja pats sevi. 39 gadus vecais Liu Je (Liu Ye) no Ķīnas vairāk kā 100 viesu priekšā apprecēja pats sevi – izgrieztu putuplasta gabalu, uz kura attēlots viņš pats līgavas kleitā. Lui noliedz, ka ir gejs. Viņš saka: „Ir vairums iemeslu, kāpēc apprecēju pats sevi, taču galvenokārt – lai izpaustu savu neapmierinātību pret realitāti.”

6. 37 gadus vecā Ērika La Tūra Eifele (Erika La Tour Eiffel) Eifeļa tornim Parīzē apsolījusies mīlēt to mūžīgi nelielā ceremonijā draugu lokā..

7. Sieviete, kura jau 30 gadus ir precējusies ar Berlīnes mūri. 54 gadus vecā Eija Rita Berlīnere-Maijere (Eija-Ritta Berliner-Mauer), kuras uzvārds vācu valodā nozīmē „Berlīnes mūris”, šo būvi apprecēja 1979. gadā, kad viņai tikusi noteikta diagnoze – mīlestība pret objektiem.

8. Sieviete, kura apprecēja savu mirušo puisi. Magali Jaskevica (Magali Jaskiewicz) un Džonatans Džordžs (Jonathan George) 2008. gada novembrī bija ieplānojuši kāzas, taču tikai divas dienas pirms ceremonijas puisis mira motociklu avārijā. 32 gadus vecā Jaskevicas kundze izmantoja Francijā piedāvāto iespēju – pēcnāves kāzas, tajos gadījumos, ja visas ar kāzām saistītās formalitātes jau tikušas nokārtotas vēl pirms kāds no partneriem miris.

emotionemotion

26 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

varēji jau bildes pielikt

3 0 atbildēt

jā bildes pietruka....un jā intresanti...un pastulbi

0 0 atbildēt

no picture no fun emotion

pat lasīt negribas un liekas garlaicīgi ;)

0 0 atbildēt