local-stats-pixel fb-conv-api

Deputāta horoskops 2012.gadam1

17 1

Janvāris!

Tā kā jaunā gada mielasts ar kolēģiem un viņu ģimenēm būs Jums spēcīgi iesitis pa kabatu, tad rēķinieties ar to, ka 2011.gada janvārī būs jāpaugstina cenas elektrībai, lai Jūs varētu sākt lolot sapņus par savu personīgo salu Centrālajā Amerikā.




Februāris.

Februārī būs mīlētāju diena, tāpēc pret sevis iemīlētām lietām ir jāizturas ar mīlestību, Jūs paaugstināsiet cenas alkoholam un tabakas izstrādājumiem. ap 14.februāri sāksiet domāt par jauniem projektiem, piemēram, prostitūcijas legalizāciju.




Marts.

Runču laiks. Šogad, divtik stiprāk nekā pagājušajā gadā, Jūs vēlēsieties nodot savu kaķi otrreizējai pārstrādei. Jau atkal sāks trūkt naudas, jo Jūrmalas privātmājas remonts izmaksās dārgi. mēneša beigās secināsiet, ka jāpaaugstinas cenas vai jāsamazina pabalsti.




Aprīlis.

Mēneša sākumā apsvērsiet ideju patecināt sulu no pensionāriem,jo bērni sāks prasīt jaunus auto. Neaizmirstiet pasūtīt tīrītāju brigādi, lai tā veiktu pavasara tīrīšanu Jūsu 2 villās, 5privātmājās un 7 dzīvkoļos, jo ir taču tīrības mēnesis. Nedrīkst aizmirst arī par Jūsu iemīļotajiem auto - piezvaniet un izsauciet puskailo meiteņu - automazgātāju brigādi, lai varat pamielot acis.




Maijs.

Tuvojas mācību gada beigas. Meitas prasīs D&G izlaiduma kleitas, dēls- jaunu BENTLEY (pašu jaunāko.). Tā kā gandrīz visu naudu izdevāt aprīļa vajadzībām, tad tagad nolemsoet palielināt ievedmuitas nodolki, lai vietējie sāktu iegādāties pašmāju uzcenotos ražojumus.




Jūnijs.

Nekas neizdosies un naudas vairāk nepaliks. Iesaku aizbraukt kaut kur ekvatoram otrā pusē, lai izvēdinātu galvu un rūpīgi pārdomātu savu turpmāko darbību. Neaizmirstiet paņemt pāris tūkstošus(vai vairāk) no nākamā gada budžetam atvēlētās naudas.




Jūlijs.

Ir pienācis gada vidus. Jums sāks apnikt ļaužu daudzums visās pludmalēs, tāpēc kopā ar kolēģiem nolemsiet uzlikt ieejas maksu - 2Ls. Pēc nedēļas Jūs sapratīsiet, ka cilvēku joprojām ir par daudz, tādēļ palielināsiet ieejas maksu līdz 5ls.




Augusts.

Iesaku aizmirst par pludmali, jo augustā Venēra neatradīsies Jums izdevīgā stāvoklī. Tā pareizi novietosies tikai ap oktobra vidu, bet tajā laikā uz pludmali iesiet tikai Jūs. Nekādā gadījumā neaizmirstiet paaugstināt cenas mācību grāmatām, lai varētu saviem bērniem nopirkt apzeltītus burtnīcu vāciņus.




Septembris.

Jauns mācību gads- jauni izdevumi. Izglītības ministrija būs izsalkusi un prasīs ēst. Kārtējo reizi Jūs nolemsiet samazināt budžeta vietas augstskolā. Varu apsolīt - studenti Jūs dievinās.




Oktobris.

Sāks palikt vēsāks un sieva dīks ūdeļādas kažoku, tādu pašu kā kaimiņvillas deputāta sievai. Mēneša beigās Jūs beidzot sapratīsiet, ka Jūsu 19 gadus jaunā sieva ir pilnīga aita un pametīsiet viņu. Kārtīgi nosviniet to.




Novembris.

Novembrī Saule nostāsies Jums izdevīgā pozīcijā, tātad attiecībās ies karsti. Jauna mīla prasa jaunus upurus, tādēļ Jūs paaugstināsiet cenas elektrībai. dubultā.




Decembris.

Dāvanu laiks. Jā, tieši tā - dāvanu, nevis ģimenes kopā sanākšanas laiks. Visiem vajag no Jums tikai un vienīgi dāvanas, vēlams naudas veidā un lielos nominālos. Skumji, bet fakts. Mēneša beigās sāksiet apdomāt iespēju iet strādāt vieglākā profesijā, piemēram, par sētnieku vai apkopēju, taču vecgada vakarā alkohola daudzums asinīs liks Jums mainīt domas citā virzienā.




Lai veicas Nākamgad!!!

17 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

pareizi ir:D

0 0 atbildēt