local-stats-pixel fb-conv-api

Alus ir veselīgs23

46 0

Alus un veselība.

 Ik dienu lietojot uzturā ne vairāk kā 0.5 l alus:

- Iespēja ka Jūs piemeklēs kāda sirdskaite samazinās no

30 līdz 40%, jo alus satur polifenolu (antioksidants). Tas ir atrodams arī vīnā, taču 5 reizes mazāk.


- Samazinās iespēja iegūt trombu slimības par 50%, par cik alū ir atrodams veselīgais holesterols (HDS). Šo atklājumu ir publicējuši amerikāņu zinātnieki.


- Nostiprināsiet savu imunitāti par 30%. Pie tāda slēdziena nonākuši vācu un čehu zinātnieki.



- Jutīsiet spēka pieplūdumus, par cik alus stimulē asins cirkulēšanu organismā.


- Nekļūsiet resni, jo diemžēl „alus vēders” ir tikai mīts, par cik alū nav tauku un neveselīgā holesterīna. Pat pasaulē ir dažas diētas kuras ir balstītas uz alus.


- Beer has vitamin ”pee”, you drink it and go pee. Tik tiešam arī labs līdzeklis pret nierakmeņiem.


- Izārstēsiet gastrītu un citas kuņģa slimības, pa cik alus atbrīvo kuņģi no pārmērīgi izveidojušam gļotām (ārstējot arī čūlas slimības un duodenītu).



- Zaudēsiet stresa sajūtas, pa cik alus nomierina nervus. Fakts – skandināvu valstīs veselības ministrijas ir atzinušas alu kā oficiāli antidepresantu.


- Izārstēsieties no bezmiega, pa cik alus ir labas miega zāles, un pats svarīgākais ka dabiskas.


- Ātri izārstēsiet  saaukstēšanos, nedaudz uzsildot alu un pieliekot medus karoti. Ir daudzas citas receptes „tautas” medicīnā kuras klāt vēl var pielikt nedaudz krustnagliņu, kanēli  vai jēlu vistas olu.



- Saglabāsiet veselu ādu, pa cik alus raugs ārstē furunkulozi, pinnes, pūtītes un citas ādas slimības, kā arī alus raugs stabilizē cukura līmeni asinīs ar cukura diabētu slimojošajiem.


- Labdabīgi ietekmēs sieviešu krūšu augšanu, pa cik alus satur apiņus. Vīri, tāpēc palīdzēsim savām dāmām...


- Kauli kļūst stiprāki, jo alus satur vielas kas palīdz kalcijam

un minerālvielām labāk nostiprināties jūsu organismā. Dieva dēļ tikai nejauciet alu kopā ar pienu. J


- Iespēja saslimt ar vēzi samazinās 2-3 reies, pa cik veiktie pētījumi Japānā pierādīja to, ka alus neslikti izvada konceragēnus (tie ir kūpinājumos arī) no organisma.


- Nesaslimsiet ar holēru, jo tas iznīcina un neļauj vairoties holēras izraisītājiem. Fakts – viduslaiku alusvārītāji neslimoja ar holēru kad tā bija ienākusi Eiropā.


- Ilgāk dzīvosiet! Pa cik alus uzlabo vielmaiņas procesus kas atjauno šūnas, liekot cilvēka organismam lēnāk novecot. Krievu zinātnieki pierādi ka nedzerot jūsu dzīves gadi samazināsies par 3 gadiem, savukārt ikdienu dzerot pa glāzei alus (ne vairāk)  - tas palielināsies par 2-3 gadiem.


 Tik tiešām alum ir arī dziednieciskas īpašības ja lietot ne vairāk kā 0.5 litrus dienā, jo mēs jau saprotam ka tikai pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga veselībai.

46 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

atbildot uz normiys komentāru " zēl ka pārmerīga neder nu vismaz 1,5 uz hokej... " kad iet hokejs tad var vairak, tas i atlauts :D

3 0 atbildēt

atbildot uz zinalds komentāru " Ja ne spēka, tad enerģijas pieplūdumu gan v... " tam energjija tiesham atradisies jebkura laika :D galvenais aiziet pec pirma un tad jau sagribesies vel :D

2 0 atbildēt

Izārstēsiet gastrītu un citas kuņģa slimības, pa cik alus atbrīvo kuņģi no pārmērīgi izveidojušam gļotām (ārstējot arī čūlas slimības un duodenītu).

vot shitais ir tiiraakais bullshits man ir 12pirkstu zarnaachuulaun aartste pateica ja es dzershu alu tad ir iespeeja ka man taa chuula pliisiis, peec kaada laicinja izdzeeru 4paku un taa iekshas saapeeja ka gribeejaas noshauties. vieniigais kaa vinjash vareetu buut veseliigs ir dzerot pa 100ml dienaa...

 
1 0 atbildēt

tātad, dzersim alu katru dienu. :D

1 0 atbildēt

atbildot uz JusTTC komentāru " taisnib, bet man vissvairak patik apgolvoju... " Ja ne spēka, tad enerģijas pieplūdumu gan var sajust. Enerģijas doties pēc nākamā emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz zinalds komentāru " Viss jau skaisti, tikai piliens darvas alus... " taisnib, bet man vissvairak patik apgolvojums par to, ka jutis speka piepludumu, es nezinu vai tas ir tikai mana galva,iedomas, bet es ta jutos kad esmu vienu labu 0.5 alinju izdzeris ;)

1 0 atbildēt

atbildot uz zinalds komentāru " Alus vēders tikai mīts, kā tad :DD neticu. ... " sava taisniba tur ir, bet domaju ka vairak tas varetu būt dēl uzkodām, jo tās parasti ir treknas un piesucinatas ar taukiem ;)

1 0 atbildēt

Alus vēders tikai mīts, kā tad :DD neticu.

Jā, lielaa meeraa veederi aug no alus uzkodām, taču uzskatu, ka arī alus pats to tikai veicina.. diemžēl emotion

1 0 atbildēt

zēl ka pārmerīga neder nu vismaz 1,5 uz hokeju :D

1 0 atbildēt

es dzivosu 2-3 gadus ilgak :D

+ TEV LOTI LABS RAXTS :D

0 0 atbildēt

ble kareiz es lietoju diena vismaz 0,5l :D

tik bieži sanak ka sagribas paņemt vel un vel...

0 0 atbildēt

Ahhh nicee rakstiņš. :D + ;DDD*

0 0 atbildēt

atbildot uz JusTTC komentāru " sava taisniba tur ir, bet domaju ka vairak ... " Viss jau skaisti, tikai piliens darvas alus mucā - ne vairāk kā 0,5 L emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz JusTTC komentāru " es jau nesaku ka nosodij :P tas vel tik tru... " chill [:D]

0 0 atbildēt

atbildot uz Alekssa komentāru " es jau tevi nenososdu :D " es jau nesaku ka nosodij :P tas vel tik truka lai nosoditu :(

0 0 atbildēt

atbildot uz JusTTC komentāru " pasteidzies atrak, bet pirms tam nepamaniju... " es jau tevi nenososdu :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Alekssa komentāru " http://www.spoki.lv/aktuali/Alus-un-veseliba/... " pasteidzies atrak, bet pirms tam nepamaniju , ka bij jau :o

0 0 atbildēt

uz viena alinja bija rakstits--> vismaz vienu, bet katru dienu Tātad ražotāji zināji informāciju, kas ir raksta :D

0 0 atbildēt

Labs attaissnojums alus dzeršanai

0 0 atbildēt