local-stats-pixel fb-conv-api

10 VISS idiotiskākās grāmatas !!!7

50 2

Ceru ka patiks ja patīk tad lūdzu ielieciet plusiņu

10. "Viss, ko vīrieši zina par sievietēm"

(Dr. Alan Francis "Everything Men Know About Women")

Šī grāmata uzskatāma reizē par pašu patiesāko un īsāko, jo visas grāmatas lappuses ir tukšas. Autors uzskata, ka tās aprakstīt nav bijusi nekāda jēga, jo vīrieši gluži vienkārši neko nezin un nekad nezinās par sievietēm. Neapdrukātās lapas varētu būt iemesls demokrātiskajai cenai - grāmata var nonākt jūsu īpašumā vien par nieka $5.

9. "Kā kakāt mežā"

(Kathleen Meyer "How to Shit in the Woods")

Šis kakāšanas ceļvedis ir īsts bestsellers, kas pārdots vairāk nekā divos miljonos eksemplāru un tulkots septiņās valodās. Iespējams, ka veiksmes stāsta pamatā ir koncentrēšanās uz šobrīd aktuālajiem ekoloģijas un dabas saudzēšanas jautājumiem. Par nepilniem $10 nopērkamā grāmata būtu pelnījusi atrasties jebkura dabas drauga mugursomā.

8. "Ja Dievs mani mīl, tad kāpēc es nevaru atslēgt savu skapīti?"

(Lorraine Peterson "If God Loves Me, Why Can't I Get My Locker Open?")

Tīņu-kristiešu auditorijai paredzētais gids sola sakārtot jebkura pusaudža attiecības ar Dievu, atbildēt uz sasāpējušiem jautājumiem un motivēt sevi labiem darbiem. Kā norādīts nosaukumā, paši uzmanīgākie lasītāji tiks pie galvenās atbildes: kā atvērt savu skolas garderobes skapīti.

7. "Kā kniebties mežā"

(Luann Colombo "How to Have Sex in the Woods")

Izrādās, ka sekss mežā nemaz nav tik vienkāršs, kā sākumā varētu šķist. Kur atrast vislabākās vietas? Kam jābūt pirmās palīdzības aptieciņā? Kādiem augiem negulties virsū ar kailu ķermeni? Iespējams, ka tas viss ir tik sarežģīti, ka būtu pat vēlams iegādāties ceļvedi...

6. "Ko tev saka tava kaka?"

(Josh Richman&Anish Sheth "What's Your Poo is Telling You?")

Grāmatas autori šajā jautrajā un informatīvajā faktu apkopojumā piedāvā lasītājam iepazīt sevi no gluži neierastas puses. Bagātīgi ilustrētais meistardarbs brūnajos vākos noteikti patiks ikvienam atejas humora cienītajam, kā arī tiem, kas mēdz lasīt tualetē. Aptuvenā cena: $10.

5. "Mūsu gāzes: Pirdienu stāsts"

(Shinta Cho "The Gas We Pass: The Story of Farts")

Lai cik tas dīvaini nešķistu, šī japāņu autora grāmata ir paredzēta bērniem kā palīglīdzeklis dabisku ķermeņa procesu izzināšanai. Autoram šī ir otrā bērnu grāmata - pirmā saucas "Visi kakā". Lai arī cena $8 ir gluži pieņemama, vecākiem būtu kārtīgi jāapsver, vai šajā gadījumā patiešām ir vērts tērēties.

4. "Piever muti!"

(Sterling Johnson "Watch Your F*cking Language")

Neatsverams palīgs tiem, kas meklē labāko un efektīvāko veidu, kā lamāties angļu valodā. Iemācīties pareizi izmantot rupjības būtu īpaši svarīgi tiem, kas grasās doties peļņā uz ārzemēm, jo dažkārt it kā nevainīgiem izteicieniem var būt negaidītas apslēptas nozīmes.

3. "Kā sadzīvot ar milzīgu peni?"

(Richard Jacob&Owen Thomas "How to Live With Huge Penis")

Ceļvedis, padomdevējs un gids ikvienam vīrietim, kuru nomāc viņa pārāk lielais dzimumlocekļa izmērs. Noderēs arī tiem, kas vēlētos kaut viņiem būtu tamlīdzīga problēma - grāmatas novietošana redzamā vietā varētu nodrošināt ciemiņu interesi un apbrīnu. Šī mūsdienu klasika nopērkama par nepilniem $11.

2. "Izgatavo seksa rotaļlietas pats!"

(Matt Pagett "Make Your Own Sex Toys")

Izrādās, ka no gluži parastām saimniecībā pieejamām lietām iespējams izgatavot visdažādākās seksa rotaļlietas intīmās dzīves dažādošanai. Šajā grāmatā apkopoti 50 veidi, kā vienkārši un lēti iepriecināt sevi un savu partneri.

1. "Dabīgā raža - sēklas pavārgrāmata"

(Fotie Photenhauer "Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes")

Pavārgrāmata tiem, kas nebaidās eksperimentēt un vēlas ēdienu pagatavošanā izmantot spermu. Kā apgalvo grāmatas autors, spermai piemītot brīnišķīga struktūra un garšas nianses, tāpēc esot pienācis pēdējais laiks atmest aizspriedumus un sēsties pie galda. Diemžēl grāmatas cena ir visai augsta - $25 par nieka 61 lappusi.

1

50 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mango.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Rimčikā var nopirkt tādu mazu bērnu grāmatiņu, kas, ja pareizi atceros, saucas- kurš uzkakāja ezītim uz galvas! 

Viss stāsti ir tāds, ka pēkšņi ezītim kāds uzkakā uz galvas un viņš staigā pie visiem zvēriem noskaidrot, kurš tas bija. Stāsts, protams, beidzas laimīgi! :D

Maksāja tas šedevrs kkādus 3Ls... 

4 0 atbildēt

6. grāmata par to ko saka Tev Tava kaka emotion 1. grāmata par spermas izmantošanu ēdienos emotion emotion cilvēkiem iztēle strādā, bet manuprāt jau pārspīlēti emotion emotion 

2 0 atbildēt

njaaaaa...

1 0 atbildēt

Pazīstu cilvēku kuram noteikti vajadzētu iegādāties 9. grāmatu, jo viņš dibenu noslaucīja ar skujām. :)

1 0 atbildēt

7/. piekrity jo skujas duras pakala un ciekuri krit uz galvas -jautajums -kur praktizet gadijuma seksu uz salas vai pussalas -atbilde -tikai uz pyss salas jo nau vajadziga jaxta vai laoiva-saprotri bled ka gribiun pec pieredzes vary teikt,ka ne viss darbojas velama iespaida -yn fakin nenoiet tapec iesaku izmantot klasiskas metodes -un ....

0 0 atbildēt

Tiešām debīlas grāmatas. Kaut kas tāds var nākt tikai no ASV.

0 0 atbildēt

atbildot uz Valodnieks komentāru " IEMĀCIES RAKSTĪT!! "FAK SEIK _nu ta labak ?? nepacietigi gaiduTAWY atb.  

0 0 atbildēt