local-stats-pixel fb-conv-api

mana teorija sakarā ar citplanētiešiem.17

142 13

Sveicinati spoki un spocenes! šis ir pirmais mans šāda veida raksts, tāpēc nēesiet skarbi emotion

viss sākās ar to, ka mans tētis man pastāstija ,ka ar savu draugu ir redzējis NLO. tas bija trijstūra fomā un ap malā bija spilgti oranžas gaismas.

142 13 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

emotion Man vēl tiek izstrādāta teorija par cilvēkiem, kas ielikuši šim rakstam tik daudz plusus. Esmu strupceļā. 

17 0 atbildēt
Varēji jau savas domas izklāstīt vairāk ar tādiem un tādiem pamatojumiem un lai ieintriģētu cilvēkus... Tāds īss, toties kodolīgs rakstiņš sanāca.. Nekas, tādas īpašības arī ir apsveicamas - īsi, konkrēti, bez gariem izplūdumiem un atkāpēm..emotion
5 1 atbildēt
Patiesībā citplanētieši ir cilvēki no nākotnes, kas mēģina brīdināt cilvēci, ka tā ir aizgājusi pa tālu ar savu alkatību. Mēs iznicinasim pasauli un visu dzīvo uz tas, bet tie, kas paspēs aizmukt no iznīcības, dosies kosmosā un ar laiku mainīs savu veidolu, lai pielāgots kosmosa apstākļiem.Tāpēc asv valdība noklusē, lai cilvēki nespētu attapties.
5 1 atbildēt
Īsi un skaidri emotion
4 1 atbildēt
Tad, kad redzēšu citplanētiešus pa īstam, tad arī noticēšu. -
1 0 atbildēt

Skatoties uz plusu skaitu, es domāju, ka normāls raksts.. Tiku līdz beigām, šķita, ka nets nogļukojis, neielādēja līdz galam, un refrešoju.... Nope, raksts joprojām mēsls.

1 0 atbildēt

Tavs fāčuks nebija pillā, kad redzēja NLO? Cik nav dzirdēts, ka pārsvarā vīriešu pārstāvjus nolaupa uz pāris dienam, plus neko neatceras. emotion

1 0 atbildēt
paldies emotion
0 0 atbildēt
Haha. emotion izlasiiju shito un vnk pasmaidiiju. emotion miilji. Paldies. emotion emotion
0 0 atbildēt

Varu sniegt iespējamās atbildes sakarā par taviem jautājumiem. Cik nu dzirdēts un vai tā ir patiesība tad citplanētieši diezgan nehumāni vada savus eksperimentus, tādēļ ari rodas atbilde uz otro jautājumu, kapēc ASV valdība slēptu to no pārējās pasaules. Protams rakstam ir trūkumi, bet malacis, ar kaut ko taču ir jāsāk. Pluss par centību emotion

0 0 atbildēt

Dīvaini arī tas, ka visi zināmākie pasaules notikumi sakarā ar it kā citplanētiešiem, ir notikuši no ~1950. līdz apmēram 2000. gadam. Un mūsdienās tas vairāk nav tik aktuāli, nu vismaz nekas īpašs nav dzirdēts.

0 0 atbildēt

+ par centību! Turpini rakt un atbildes arī nebūs ilgi jāgaida. emotion

0 0 atbildēt

Šis ir raksts?

*neesmu* raksta bez ē.

0 0 atbildēt

izsmeļoši emotion

0 0 atbildēt

Kam interesē cipīšu tēma, iečekojiet tādu tēmu kā channeling emotion Tur viss par un ap ir izskaidrot, un pat viņi paši tur visu skaidro. 

0 0 atbildēt