local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung sāk Wave 3 viedtālruņa pārdošanu.6

40 2

Samsung sāk Wave 3 viedtālruņa pārdošanu.

Mobilo tālruņu ražotājs Samsung Electronics ir oficiāli sācis sava jaunākā bada 2.0 operētājsistēmas viedtālruņa Wave 3 pārdošanu. Šis 4 collu viedtālrunis ar atjaunotu Samsung Apps aplikāciju klāstu jau ir pieejams Francijā, un decembrī tas nonāks arī Vācijas, Itālijas, Krievijas un citu valstu tirgos. Latvijas veikalos Wave 3 viedtālrunis būs pieejams no 2012. gada janvāra pirmās nedēļas.

“Wave 3 ir viedtālrunis, kura lielākās priekšrocības ir bada 2.0 operētājsistēmas ātrdarbība, kā arī atjaunotais un paplašinātais Samsung aplikāciju un pakalpojumu klāsts. Mēs turpināsim uzlabot mūsuWave viedtālruņu sērijai paredzēto bada platformu un ar to saistīto ekosistēmu, izstrādājot arvien jaunas funkcijas, aplikācijas un satura pakalpojumus,” sacīja Samsung Mobilo komunikāciju biznesa nodaļas prezidents un vadītājs J.K. Šins (JK Shin). “Wave 3 viedtālrunis pilnībā apliecina mūsu centienus ieviestbada operētājsistēmu mobilajā industrijā, un es ceru, ka patērētāji visā pasaulē to novērtēs, pilnvērtīgi izmantojot tās daudzveidīgās funkcijas.”

40 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
MrT avatarsMrT

telefons foršs, hardware ziņā, bet bada sūkā un tie appi arī neko spoži joprojām nav. ja  šitas nāktu ar androidu iekša, tad nešaubīgi pirktu, bet savādāk, es par galaxy s2 :) a lidz tam jāiztiek ar pirmo wave un bada 2.0 .

2 0 atbildēt

Manam tēvam ir Wave2. Priekš tā telefona cenas, dizains, funkcionalitāte un tā iespējas ir apbrīnojamas!!! Nešauboties varu teikt, ka tas ir pats labākais budžeta klases telefons, kāds pašlaik ir pieejams Latvijas tirgū.  http://www.salidzini.lv/search.php?q=samsung+wave+2

 

http://www.gsmarena.com/samsung_s8530_wave_ii-3536.php http://www.youtube.com/watch?v=MkoqF9tx40U

0 0 atbildēt

esi samsung pārstāvis via vienkārši nav ko darīt? 

0 0 atbildēt

Prieks ka bada attīstās, varbūt kaut kad drīz būs konkurents ios un android, kaut vai cerams ka viņi meiģinās tik ļoti nelīdzināties android

0 0 atbildēt