local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung Smart Window11

60 4

Šogad CES 2012 (Patērētāju elektronikas izstādē) Samsung prezentēja savu jaunāko prototipu Smart Window un ar to viņi ieguva Inovācijas Balvu CES 2012.

Kas tad ir Smart Window? Smart Window ir kā liels caurspīdīgs planšetdators.

Viņš ir caurspīdīgs (vienpusēji spoguļots) skārienjūtīgs 22collu LCD displejs (1680x1080 pixels, kontrasts 500:1), kas darbojas uz sonārās enerģijas.

Labi, dienas laikā displeju apgaismo saule, bet kā, tad vakaros, naktīs un agros rītos. Šo problēmu Samsung ir atrisinājuši pavisarm vienkārši - displeja sānu malās izvietojot apgaismojumu avotus.

Prezentējot Smart Window, tika prezentētas arī viņa aplikācijas. Viena no pamataplikācijām ir "diģitālās žalūzijas", kas atļauj noregulēt nepieciešamo gaismas caurlaidību telpai.

Smart Window ir pieejams arī MS Office, tā ka savā veidā viņi ir turējušies pie saviem vārdiem: "We give your Window Windows" .

Samsung caurspīdīgos displejus prezentēja jau 2011 gada martā, bet tas viss cieta neveiksmi. Un tagad viņi navarēs būt pirmie, kas izlaiduši caurspīdīgu TV, jo šo ideju aizņemoties Haier ir izlaiduši jau caurspīdīgus OLED TV. Lai gan es viņu vietā par to neuztrauktos, jo Smart Window ir kas vairāk nekā TV un bez tam salīdzinot ar Haier ražojumu Samsung displejs ir attīstījies un ir par 20-22% caurspīdīgāks.



60 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Vai šo logu ir jāmazgā?:DD

5 0 atbildēt

Tiešām aizrauj jaunas tehnoloģijas, un šis jau ir iespaidīgi! Nākotne tuvojas..

4 0 atbildēt

iedomaajies tu aizmirsti ka tas ir logs un saac uz vinja skatiities porno! un visi garaam gaajeeji redz ko tu skaties! :D

0 0 atbildēt

Es, ko tādu, iegādātos tikai žalūziju dēļ. emotion

0 0 atbildēt