local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmās nedēļas android pasaulē15

103 1

Sveiki!

Sākšu ar to, ka esmu praktisks cilvēks – neko lieki nepērku, lietoju visas lietas līdz parasti tās nolietojas un reti ko izmetu. Tas man laikam ir iedzimts vai arī iespiedies dziļi zemapziņā no vectēva loriņu laikiem.

103 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Ja telefons uzkārās un neko nevari izdarīt, tad tam ir domāta speciāla pogu kombinācija... Vai nu sapried visas pogas kopā vienlaicīgi, vai nu saspied vienu no "Volume" pogām un "Power" pogu vienlaicīgi... Mana drauga Xperia Go bija tāda pati problēma un tieši šādā veidā es ar to tiku galā :)

1 0 atbildēt
Man ir līdzīgi kā Tev. Telefonus lietoju, kamēr nolietoju un pēdējais, ko nopirku bija 5310xpress music. Tagad jau kādu laiku domāju par viedtālruni un šis ir viens no kandidātiem ;D
0 0 atbildēt

..mana Nokia N70, ko nopirku jau 2007.gadā vēl iet, ja neskaita mazu ekrāna raustīšanos. dabūju gan arī vienu jaunāku telefonu no brāļa 'vecajiem", bet lietoju, kamēr beidzās dzīvība un tas nav tā kā citiem, kam gada laikā jau nojūdzās vai kaut kā tā :D

0 0 atbildēt

Čau!

Man arī ir šis Sony xperia go telefons, un man ir pilnīgi tas pats jautājums - kas telefonu tik ļoti noslogo, jo ik pa laikam sāk ķerties uz uzkārties! 

Bet visā visumā telefons ir vienkārši superīgs, labākais telefons, kas man jebkad ir bijis! 

0 0 atbildēt

Mans tel. arī ir tie paši mīnusi... Sony Xperia Miro... bet nu sadzīvot var emotion

0 0 atbildēt

Nopirki ierīci ar 512 MB RAM'u un tapēc samierinies ar 3. un 4. mīnusu.  emotion   Iesaku ''updeitot'' Androidu uz kādu jaunāku, varbūt atkratīsies no 3. mīnusa. Cik pats esmu šo tālruni palietojis, likās diezgan palēns, bet ciešams. Ja vēlme ir iet peldēties un neatstāt krastā, par labu mērķi kādam zaglim, tad diezgan laba izvēle, par cenu ap 200 Ls.

Parasti tālruņiem, kas ir ūdensizturīgi (kā šis), iekšas nav pārāk dižas. Ja vēlies labu, ātru, negļukojošu tālruni nāksies izvēlēties ko ūdens neizturīgu. 

0 0 atbildēt

Manām mazajām rociņām par lielu šis telefons. :D Bet paldies par info. zināšu, ko nepirkt :D

1 1 atbildēt
Citēju Senču Lāci -" Parasti tālruņiem, kas ir ūdensizturīgi (kā šis) , iekšas nav pārāk dižas. Ja vēlies labu, ātru, negļukojošu tālruni nāksies izvēlēties ko ūdens neizturīgu. " Daļēja taisnība Tev ir, bet, ja maciņš atļauj, tad var arī iegādāties pat ļoti labu agregātu, kas arī ir ūdens izturīgs. Šinī gadījumā kā piemēru nosaukšu Sony Experia Z. Telefons ar 4 kodolu procesoru, 2gb ram atmiņu, 5" ekrānu un 16gb iebuvētu atmiņu (paplašināma ar micro sd lidz 64gb). Šis telefons stāv vienā plauktiņā ar galxy s3, galaxy s4, Lg google nexux 4 u.c. augstās klases telefoniem. Ir ūdens izturīgs, labs dizains (izceļās uz pārējo fona) un cik man zināms, tad eiropas tirgū, laikam, vienīgais augstās klases aprāts, kas ir veidots pēc Ip67 standarta, bet tas protams, ja maciņš atļauj. Vienīgais, kas man tajā telefonā nepatīk ir ekrāna kvalitāte (kā galaxy s4 lietotājam, man personīgi Xperia Z ekrans šķiet sliktāks, bet nu tas katram individuāli) Principā jā, taisnība Tev ir, aizsargātie telefoni pamatā būs budžeta klases vai arī vidējas klases segmentā (es nerunāju par cenām, bet gan par veiktspēju un dzelžiem, kas lācitim vēderā)
0 0 atbildēt

zin kas noslogo tavu telefonu,visas google aplikaacijas, to toch zinu,ka iedrukaa jaunu andriiti vinam naak liidzi apm 100 progu,jeb  tip andriisha papildinaajumu,jeb vienkarshi background service, izdzees google maps,app store,upadte,visu kas saistiits ar google,un dziivosi labaak,droshaak,ja ko vajag,kachaa visu pa velti no 4shared.com, es vel aizvien turu rokas savu p990,bacha velk 4 dienas,straadaakaa pulkstenis, andrishu telefoniem ir tada pati slimiiba,ka pirkt kadu hp,del,acer vai kadu citu kompiiti ar win uzinstaletu,lidzi naak desmit spaini ar spamu, kas jaatira araa, ja gribi normali ar vinu straadaat. 

0 0 atbildēt

android 2.3, jeezus..

0 0 atbildēt

Interesanti, jo es pirms meneša pirku ari Xperia Go un man naca ar androidu 4.0.4! Velak tas pat piedaja atjaunot uz 4.1.2:) Pirku Bitē.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nez, man pašlaik otro gadu lietojas Huawei (!!!!!) U8650 ..ar 600 mhz proci, 256mb ramu, 256mb atmiņu-problēmas bija tikai pirmo mēnesi, kur garantijā pabija 3x pēc kārtas, jo gudrie speci nespēja saprast ka baterija beigta..lol.Aniway-kāršanos neesmu izjutis, putni iet ok, un citas aplikācijas-office utt ar iet okeei.Vienīgais minus-nežēlīgi viegli saskrāpejams ekrans..

Lai gan-nenoliegšu-nevaru sagaidit 2 gadu termiņa beigas, jo gribas tomēr ko modernāku...Pēc ši raksta, un citu draugu atsauksmēm-Sony būs pēdējais Androids uz kuru skatīšos kad pirkšu jaunu..

0 1 atbildēt

Es tev ieliku mīnusu... Kāpēc?... Domā, es maniakāls nīdējs... nēēēē -  Principa pēc... emotion

0 2 atbildēt