local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaule pēc 30 gadiem41

315 10

Sveiki visiem. Mans 8 raksts ir klāt.
Kāda tā pasaule, tad būs pec 30 gadiem?


Ieskats amerikāņu konsultāciju uzņēmuma Network nākotnes prognozē, kas vēsta par to, ko cilvēce var sagaidīt šā gadsimta 50. gados.


Protams, uz to, kā jau uz jebkuru šādu vēstījumu, var raudzīties skeptiski, taču šajā gadījumā jāņem vērā, ka šī uzņēmuma prognoze, ko tas izplatīja 1961. gadā par notikumiem pēc 30 gadiem, ir apstiprinājusies par 90%. Pašreizējais ziņojums ir ļoti apjomīgs, to veido 214 punktus. Šeit tikai daži no tiem!
Būs labas un būs sliktas pārmaiņas visās jomās.

315 10 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

2.Nafta tik ātri nebeigsies.

3. nav tik daudz resursu lai visus pasaules dzelzceļus,kvai pat pusi magnetizētu.

par tuksnešiem arī kkāda ***ņa,jo ja zinātne būs tik tālu attīstīta lai radītu gigantiskas vistas tad zinātnei vajadzētu arī radīt ražīgas augu populācijas..

23 0 atbildēt

Vīrieši kļūs par seksuālās vajāšanas objektu. emotionemotion

21 0 atbildēt
Prātā nāk tādas lietas kā: Terminātors, plakāti ar uzrakstu The End Is Near.
6 0 atbildēt
Šīs prognozes var nepiepildīties, var piepildīties. Bet...ja piepildītos, es nezinu, vai es gribētu dzīvot šādā pasaulē. Jā, es saprotu, ka cilvēki paši vien ir vainīgi, ka pārmaiņas tik un tā būs, bet es šaubos, ka es būtu laimīga, kāda es esmu šodien.
4 0 atbildēt

Datori vadīs automašīnas, nebūs jāapmāca vadītāji - Murgs. Nākamajā gs. vispār būs murgs saistībā ar auto. Varbūt vēl autosacīkstēs vadītāji atradīsies pie kāda datora un kontrolēs, uzvarēs tas kuram ātrāki pirksti.  

4 0 atbildēt

Tik ātri tas viss nenotiks. Vajag laiku un naudu, lai nomainītu infrastruktūru. Un ja nav pieprasījuma, ja nav peļņas, Latvijā mums 4K TV neredzēt vēl 10 gadus, magnētiskos vilcienus, heh. 

Resursu iegūšana un to transportēšana atpakaļ uz Zemei neatmaksātos. Kamēr nebūs gatavs kosmosa lifts, par to varam tikai sapņot. 

Naftu vēl ilgi izmantos citu produktu ražošanā. To neizmanto tikai degvielas iegūšanai. 

Ar gēnu modifikāciju cilvēku mazuļiem vēl ilgi nenodarbosies, tam vajag gadiem ilgus pētījumus, lai nodrošinātu, ka mēs nesacūkojam savu nākotni. Likumi to kontrolēs. Informātikas un elektronikas, inženierijas, būvniecības sfērās un vēl daudz jo daudzās sfēras būs vajadzība vēl ilgu laiku. Un vai tu pats neminēji, ka traukus mazgās roboti? Tad kāda vēl apkalpošanas sfēra. emotion 

Esmu lasījis, ka ar laiku mums varētu izstrādāties imunitāte pret antiobitikām, un tad gan būs sūdi. Itkā jau nanoboti būšot medicīnas svētais grāls. 

6 2 atbildēt

Cilvēces sapūšana savos robotizētajos dīvānos un noslīkšana no pārlieku liela svara daudzuma nākotnē ir garantēta.... emotion emotion

3 0 atbildēt

Pēc 30gadiem nafta vēl gan jau būs...  Un nedomāju ,ka visi kas nebūs saistīti ar informātikas sfēru būs bezdarbnieki, jo pilotiem, kapteiņiem un tādām profesijām arī noteikti būs darbs. Bet nu daļa taisnības jau ir arī šajā rakstā pieejamajā informācijā. emotion 

3 0 atbildēt

13. Valdibas pasas radis citus virusus, viss viens vienigs bizness.

4 1 atbildēt

Ņemot vērā pēdejo 30gadu izauksmi,domāju būs daudz kas vairāk un savādāk.

1 0 atbildēt

ir zinātniski pierādīts, ka ogles pietiks vēl vismaz 300 gadiem.

par rezervātiem gan ir iespējams, jo to cūkkūti ir nereāli sakopt, vieglāk tur ir nomest kādu neitronu bumbu un iztīrīt teritoriju. Ir zinātniski pārbaudīts, ka 25 gadus pēc černobiļas tās apkārtnē saaugušie koki ražo pietiekoši daudz skābekli, lai tas tiktu patērēts citur.

naftas vietā izmantos dabasgāzi, jo tā būs vieglāk pieejama, un ķīmiskā formula ir gandrīz viena un tā pati - abi ir ogļūdeņražu savienojumi, no kuriem var sintizēt daudz ko.

1 0 atbildēt

Tie 30 gadi vel ir janodzivo !!!emotion

1 0 atbildēt

Drosmīgas nākotnes vīzijas!

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
tads*
0 0 atbildēt
Kas tu debils? atvainojos par izteicienu, bet tu tiesam rads esi! Tie nav mani paregojumi.. emotion
0 0 atbildēt

Nav svarigi vai prognozes piepildisies 100,90 vai 50 procentigi.Nav svarigi vai bus vel tad akmenjogles un nafta(ka kimiskas rupniecibas izejvielas)...  Svarigi lai vispar vel butu pasaule...lai cilvece nesarikotu vel vienu PK,-PK-3... Lai nav atkal jasak no AkmensLaikmeta.

0 0 atbildēt
Un kā tad ar HES enerģiju? Ūdens būs izbeidzies?
0 0 atbildēt
Par viriešiem nepiekritu. Gan jau vnk vairs normālas attiecibas un lauliba nepastāves. Viens virietis varès droši dabūt divas sievas un gan jau, ka nevienam ar to problèmu nebūs... Un katrā zinjā interesants raksts, liek aizdomaties.
0 0 atbildēt
Pamaz to punktu Tev izdevies pārtulkot. Kopumā diezgan reālas prognozes, kaut gan šobrīd liekas maz ticamas. Kaut kā nekas nebija pieminēts par kiborgiem.... Ja jau medicīna un robotizācija lieliem soļiem lēkšos uz priekšu...
0 0 atbildēt