local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc Samsung telefoni ir galīgi garām?21

53 50

Sveiki, spoki un citplanētieši. Šis ir mans pirmais raksts, tā kā, lūdzu, nesodiet bargi par to, ka esmu kaut ko izdarījis ne tā, kā vajadzētu.

Pēdējā laikā Samsung telefoni ir ļoti populāri un visu iecienīti, bet es gribu izcelt dažas sliktās Samsung viedtālruņu īpašības.

53 50 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Es saožu Iphone lietotāju.emotion

19 0 atbildēt

Tas ir tavs personīgais viedoklis, un tieši šī iemesla dēļ šim rakstam ir nulles vērtība..

6 0 atbildēt
Daudz tizluma šajā rakstā, piemēram, ka tie lūst viegli tā nav viss vieglāk lūst iphone, no pusotra metra, tad htc no 3m un samsungam nokrītot no 3m saplīst tikai ekrāns. Un tā poga labāk lai ir šāda nevis skārien jūtīga, jo tev vienkārši visu laiku pis*s mozgu ka tev viss atgriežas atpakaļ uz galveno lapu, dizains ir ideāls, jo dažiem tas visu laiku ir vienāds, piemēram, kā iphone!! Šis raksts ir bullshi*
4 0 atbildēt

Man ir SONY un man nekrata pareejie ! emotion

2 0 atbildēt

 Thats based on bullshit vecīt. Tas, ka Tev nepatīk samsung, nenozīmē, ka viņš ir tāds, kā raksti.

Citiem patīk, citi izmanto tās aplikācijas kādas Tu neizmanto. Un viennozīmīgi tās ir muļķības par ekrānu plīšanu,citam vienkārši palaimējas, citiem nē. nevienmēr būs tā, ka viņš uzreiz saplīsīs.

- par rakstu.

3 1 atbildēt
Rūtot vajag...rūtot:D ir tač iespēja telepfonu izrevidēt pēc savas patikas. A vo tas nolāpītais aizsargstikls gan plīst. Gorilla glāss ir pilnīgs fufelis. Izturības ziņā.
2 0 atbildēt

Esmu samsung lietotājs un saku ka tevis rakstītais ir pilnīgi meli :D samsungiem dizains man patīk tādēļ arī pats tādu izvēlējos, tā poga ir daudz labāka par touch pogām...vismaz cik ar tādām esmu saskāries un manam s2 ekrāns ir gandrīz vai nesalaužams, ir kritis no balkona uz betona, lidojis no citām augstām vietām un kritis ĻOTI bieži, bet vienīgais kas ir noticis, neliela plaisa stūrītī...kā arī 3 reizes izmazgāts, 2 reizes iekritis toletes podā un vannā. kā par brīnumu vēl joprojām iet, tā kā nevaru sūdzēties. Pa ilgiem laikiem vienīgais ko esmu mainījis ir usb izeja :P 

1 0 atbildēt
Blaviens nexus nav telefonu razotajs!
1 0 atbildēt
Es samsungu esmu pret asvaltu metusi. Viņam nekas nenotika. Mana mamma iphone nometa ni galda un viņai ekrāns ieplīsa.
1 0 atbildēt
Samsung visi ir vienādi .
1 0 atbildēt
Es nezinu visi šie jaunie android ir vienādi , man pašai ir Samsung Galaxy S3 , ir i kritis zemē , i šķaidīts , un kalpo jau gandrīz gadu , bet uz ekrāna tikai 1 knapi redzama švīka .Man patīk arī apple , un citi viedtālruņi , bet man liekas , ka viss ir atkarīgs no tā kā tu pats telefonu saudzē ! Un galu galā Samsung ar visu šito padarīšanu pelna diezgan lielu piķi !
1 0 atbildēt

Pagaidam nav biji vel jaunakie modeli samsung tapec es nekomentesu un punktu ar neliksu  emotion

0 0 atbildēt

Stulbais ābols, stulbais samsungs, fak!ngā nokia..šitie topiki laikam nekad nebeigsies. GAUMES ATŠĶIRĀS!

Man piem pie sirds iet mans S2, drīz ņemšu S5, laiks jaunam. Es jau reizes 2 esmu izmazgājusi veļas mašīnā un kritis viņš ir vairāk reizes kā pirksti uz rokām un vienīgais, kas viņam ir noticis ir apbružātas malas.

DIzains ir labs un cilvēkiem patīk, tad kantaināks, tad apaļāks.. Man piem liekas krietni ērtāk, kad ir vidējā poga, tumsā galus var atšķirt :D Par aplikācijām piekrītu, jo ir visas pārējās un Samsung apps īsti neviens neizmanto, labāk FB, whatsapp utt... bet S Health ir tīri reklāmai, ja kas ;)

Cik paziņām ir bijuši telefoni, vissliktākās atsauksmes ir pat htc un āboļa izturību (konkrēti stikliņa), par samsung izturību vēl neviens nav sūdzējies!

2 2 atbildēt

Tāds heitera raksts emotion 

0 0 atbildēt

Es esmu apple lietotājs, un nekad nemainīšu savu izvēli. Bet atdzīstu, ka apple gan viegli plīst gan nav praktiskākais variants naudas ziņā. Nesaskatu šī raksta jāgu, jo visi telefoni ir Pretty Much vienādi. Tikpat labi visus vārdus, kur ir rakstīts  Samsung, var aizstāt ar vārdu telefoni.

0 0 atbildēt
Samsung vispār ir sūdi....uzņēmu no remonta telefonu jo bij saplīsis skarienjutigais ja labi pagāja 20min man viņš atkal saplīsa vnk uzspiedu uz ikonas Apps
0 2 atbildēt