local-stats-pixel fb-conv-api

Kā teips noņem sāpes?16

118 0

Tātad, esam noskaidrojuši kas ir teips, tāpēc ķeros klāt pie nākamās tēmas: kā tas darbojas? Ja ir piemirsies vai nezini, kas ir teips, vari izlasīt šeit: http://www.spoki.lv/izgudrojumi/Teips/440061">http://www.spoki.lv/izgudrojumi/Teips/440061

Šoreiz sameklēju informāciju par to, kā teips noņem sāpes.

Uzņēmumi, kas pārdod kinezioloģisko teipu, apgalvo, ka tas var palīdzēt noņemt spiedienu no pārslogotiem muskuļiem, samazināt tūsku un atvieglot ievainojumu sāpes. Zinātniskie pierādījumi ir dažādi, bet ārsti saka, ka tas, šķiet, darbojas vismaz īstermiņā.



118 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

šitā ir laba lieta, darbojas ir pārbaudīts

15 0 atbildēt

Un tad, kad plēs viņu nost no spalvainās kājas emotion

15 1 atbildēt

Patiesībā teipu var nēsāt pa līdz 2 nedēļām, atkarībā, vai tas tiek knibināts nost, vai arī, ja nedaudz atlīp maliņa, tiek arī ātri nogriezta tā mazā daļiņa, lai nenāk vairāk nost. :)

5 1 atbildēt

Man arī ir teipi-puķītes un mugurai savelkošie teipi. ļoti atvieglo sāpes.

1 0 atbildēt

Cirvis ir un paliek cirvis... tas par CIRVISAXE. Neko nesajēdz, bet noteikti jāstrīdās ar visiem un jāpierāda sava neeksistējošā taisnība. Būtu vismaz palasījis vai pamēģinājis tos teipus un tad runātu. Ir lietoti dažādām problēmām, lieliska fīča. Un tikai totāls cūka var iedomāties, ka kaut kas tur sasvīsts un sasmirst, kā jau te kaut kas minēja - laikam nemazgājas. Normāls cilvēks iet dušā un teips izmazgājas tāpat kā drēbe.

1 0 atbildēt

Teipi tiešām ir laba lieta mums - sportistiem. Negribu pat ielaisties CIRVISAXE sarunās. Skaidri redzams, ka viņš NEKO nesaprot, bet deldē savu sportisko pakaļu pie pc ,lai gudri muldētu. Saraus vakarā zem segas raustot savu mazo muskulīti, tad varēs likt šos "bullshit" teipus. 

0 0 atbildēt

uzraksti lūdzu rakstu kā var  uzlikt teipu ? lūdzu ?

0 0 atbildēt

nu nu! atkal kaareejais reklaamas triks! :D kaapeec? nu padomaasim..... ja vinjsh pacelj aadu, tad tas noziimee ka vinjam pret kautko ir jaatspiezjas lai paceltu to aadu! tas savu kaart noziimee to ka tajaa vietaa kur vinjsh piespiezjas stipraak samazinaas asinsrite un visi paareejie suudi kas tur uzskaitiit! :D lol es taadu nelietotu! it sevishkji jau 24/7 piecas dienas tad jau tur viss sasviidis un netiirs buutu! saaktu smirdeet! :D

2 16 atbildēt