local-stats-pixel fb-conv-api

Ipad 2 Apvalks No Dārgakmeņiem un Tiranozaura Kaula3

14 3

Britu augstās modes dizainers Stjuarts Hjūdžs izveidojis planšetdatora "iPad 2" apvalku no dinozaura kaula, dārgmetāliem un dārgakmeņiem, piedāvājot šo izstrādājumu iegādāties par pieciem miljoniem sterliņu mārciņu (3,9 miljoni latu), informē ārvalstu masu mediji.

Ekskluzīvā izstrādājuma dizainam izmantoti divi kilogrami zelta un 750 grami sena organiskas izcelsmes dārgakmeņa amolīta. "Apple" logotips uz izstrādājuma izveidots no 55 briljantiem, bet taustiņa "Home" vidū iestrādāts 8,5 karātu briljants.

Tomēr spilgtākā superdārgā "iPad" īpatnība ir tiranozaura kaulu fragmentu inkrustācija. Kopumā "mākslas darbam" izmantoti 57 grami tiranozaura kaula.

Dizainers šo "miljardieru gadžetu" izgatavojis tikai divos eksemplāros.

Hjūdžs ir viens no pasaulē slavenākajiem britu dizaineriem – juvelieriem. Viņa specialitāte ir planšetdatoru, mobilo telefonu un citas tehnikas noformēšana. Tāpat viņam ir sava apģērbu līnija. Hjūdža klientu vidū ir pasaulslavenie modes mākslinieki Stefano Gabana un Karls Lāgerfelds.

Pasaules slavu Hjūdžam 2003.gadā atnesa apzeltīta "Nokia 8800". Kopš 2007.gada viņš strādā ar "iPhone", un vislētākie viņa dizainētie modeļi maksā aptuveni 3 tūkstošus ASV dolāru (1,5 tūkstoši latu).

2010.gadā Hjūdža noformētais "iPhone 4" tika atzīts par dārgāko smartfonu pasaulē. Izsmalcinātais tālruņa aparāts, ko rotā rozā zelts un briljanti 100 karātu kopsvarā, arī maksāja piecus miljonus sterliņu mārciņu.

14 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

;dddddd

0 0 atbildēt

man interesētu ja kads šito sūdu nopirktu ko viņš darītu kad iznāktu ipad3 ;ddd

0 0 atbildēt

iedodiet man 50 brilijantus dazus pohuj kadus dargakmenjus un kadus 300g platina tad es jums uztaisisu apvalku jusu nokia 3310 par nieka 3milijoniem

1 2 atbildēt