local-stats-pixel fb-conv-api

Gredzenveida kosmiskās megastacijas.10

60 2
« 1  2  3 »
60 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

72 Views un tikai 2 vērtējumi. WHY U NO HAVE EMOTIONS? Pus dienu meklēju specifikācijas un veidus tiem rinķiem.

4 0 atbildēt

Daudz ko sapratu, bet daļu ari nē, piemēram, kā kādā no šiem veidojumiem var tikt pasargāti iedzīvotāji no kosmiskā starojuma? No kurienes ņems tik daudz metāla un plastmasas, lai to uzkonstruētu?

Dēļ  konstruktīvajām īpašībām šādi apļi varētu pakļauties apkārtējās vides ietekmei, korozijai, oksidācijai, ja būtu atmosfēra un ūdens(kas ir viens no dzīvībai nepieciešamajiem nosacījumiem),

Un priekš kam tādi vajadzīgi, kāpēc vieglāk nav veikt marsa kolonizāciju vai arī savest kārtībā ekonomisko sistēmu uz zemes? Kāpēc par prototipu nevar izmantot kosmiskos kuģus pēc NLO parauga, kur, cik saprotu, dēļ rotācijas rodas gravitācija, un uztaisīt ko līdzīgu, ja jau domā par mākslīgo gravitāciju.

2 0 atbildēt

Rakstu kurš ķīlēts bez maz vai visu dienu saņem 36 plusus...  Būtu ielicis krūtis kkādas būtu moš simtu izsdpiedis. :D

1 0 atbildēt

pa gudru prieksh maniim :D

0 0 atbildēt

kaut ko tādu var izgudrot tikai pilnīgi sappīpējies cilvēks

0 0 atbildēt

viss ir saprotams, un neskaitot finansiālos jautajumus, tikai vienīgi.. ir zināms, ka Saule rada magnētiskās vētras, par kurām astronomi uztraucas ar katru dienu vairak un vairāk, jo zemes magnētiksais lauks tomēr visus Saules radīto starojumu plūsmu var neizturēt, un tas var radīt diezgan katastrofālus bojājumus elektrotehnikai uz zemes. 

tad vai nu šitā stacija būtu jāceļ tālāk no Saules vai vienkārši jaaprīko ar diezgan spēcīgu magnētiskā lauka ģeneratoru, :D

0 0 atbildēt

izlasot rakstu sajūtos ģēnijs :D

0 0 atbildēt