local-stats-pixel fb-conv-api

Elektrisko automobiļu vēsture 1835. - 2013.51

723 0

Elektriskie auto apsteidza laiku, bet pazaudēja savu popularitāti benzīna un iekšdedzes dzinēju pieaugošās popularitātes dēļ.Hibrīdi, visu riteņu piedziņa ir 100 gadus sena tehnoloģija.

Vēl citas tehnoloģijas, kas ir daudz senākas nekā tu domā !

« 1  2  3  4 »
723 0 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Ja 100 gadu atpakāļ, XX.gs. 20-30gados, naftas magnāti un to lobiji nebūtu nobremzējuši elektrombīļu attīstību, domāju, ka tagd visi braukātu ar elektromobīļiem...

Tagad jau arī elektromobīļu attīstība tiek bremzēta...

22 0 atbildēt

1897.gads. Baker Motor Vehicle Company izveido elektrisko automobīli ar kuru iespējams nobraukt 160 Km un attīsīt ātrumu līdz 35 km/h.

Un tas bija pirms vairāk kā 100 gadiem... 

4 0 atbildēt

esmu braucis ar nissan leaf- miskaste. IMHO

tesla model s  p85+ braucu ka pasazieris.  rauj ka traka, bet bez dveseles. nav tik patikamas motora skanas.  pietam nav nemaz tik komfortabla. mana drauga  s klases pavecs mersitis vai mans 7 bembis (kurs ari nav jauns) ir 10x komfortablaki par teslu.

 

kamer pasaule ir nafta un degviela, nemuzam nenopirksu sev elektromobili.

lai rij mans 4.4 litru dzinejs degvielu ka traks,toties  masina un brauksana nes prieku.

 

p.s  dzivoju oslo. seit elektromobilu ir pilns.

2 0 atbildēt
Interesanti ka 1897 gadaa ar elektribu vareja nobraukt 160 km... Un vairaak kaa 100 gadus veelaak kur esam nonaakushi? Tesla ar saviem 500km laikam ir rekords. Loti interesanti, ka taadi brendi kaa Mercedes, BMW, Toyota un citi "nevar" uztaisit auto ar respektablu darbibas radiusu. Skumji, ka visu kontrolee naftinieki.
2 0 atbildēt

Bet elektriskajiem automobīļiem vēl ir daudz dažādu nepilnību,manuprāt nākotne piederēs ūdeņraža automobīļiem,bet  + tāpat,labs raksts:)

2 0 atbildēt

BMW i8/i3?

1 0 atbildēt

Ekonomija laba, bet dizains gan nē... Nu vienīgi izņemot to Mersi 34.bildē un BMW i8

0 0 atbildēt

Bet vai autors (un lasītāji ar) zin ka volkswagen 1984gadā  izlaida 100 Golf citystromer (2. paaudzes golfs ar elektromotoru) modeļus ? Pie mums, mārupē pirms mēneša vai 2viem vienu atrada. Tika pārdots kādam golf entuziastam par 2000 EUR. būs apskatāms autoeksotikā emotion Grūti iedomāties, ka tik rets auto ir atrodams mūsu mazajā Latvijā :O, un ka viņu varēja iegādāties par tik lētu naudu...

P.S. Te var aplūkot postu - http://www.scirocco.lv/forum/archive/index.php/t-7768.html

0 0 atbildēt

Kur ir Tesla Roadster S?

0 0 atbildēt

 šitiem vēl dirst un peldēt lidz kautko sasniegt. Tā ir 100 gadus jau ka viņi parādās - izgāžās un pazūd, un ta arī bus turpmāk. Ja vien netiks izdomāts normāls eketroauto kas bus praktisks un ar  vienu uzladī varēs vismaz 1000km nobraukt , jeb lai ka normālam auto ar vienu uzpildi var kadas 2 nedeļas braukt.  visādi citādi nav jēgas un arī diezko lēti viņi nav, ja katru vakaru jāliek lādeties. Mēneša beigas elektribas rēķins bus tāds pats ka normālam dīzelim iztērētais degvielas daudzums. tikai atšķiriba ir tā ka dīzelis iet- ar to var apdzit, ar to var braukt agresivi un ar to varbraujt jebkur un jebkad un jekbākā āra temperaturā.  A elektromobiļiem  ja gribi  izvilkt no savas pilsētas ldiz blakus esošajai un atpakaļ tad tikai un vienīgi 90/km/h ekonomiskajā režīmā.. + vēl akulumatoriem un baterijam ir tāda lieta - salā atrāk ladējās ārā, tākā pie mums kur ir ziemas no - 10 lidz - 27 gradiem tos elektromobiļus var dirsā iebāzt. Un nav ko klausities baumas, nafta vēl ir da***a. 50 gadiem stabili vēl pietiks. Un tad jau vēl ir Gāze - vacieši jau pirms paris gadiem izdomāja BMW M3 kas darbojas tikai un vienīgi uz gazi. Daudzi sāk attistit udeņraža motorus - tākā iekšdedzes dzinēji vēl pastāvēs īlgo jo ilgi, zaļie un dabas aizstāvji varat turpināt apraudāt savu stulbo ozonu.

3 3 atbildēt

atveru deelj 22 bildes! emotion un avantinjsh tieshaam smuks (lick)

0 0 atbildēt

laikam GM EV1 nemaz tik labs nebija, 27. attela  emotion

0 0 atbildēt
Zel ka tas Audi dienasgaismu neieraudzija :(
0 0 atbildēt

Tas pēdejais visslabakais :DD

0 0 atbildēt

mēs jau sen brauktu ar elektro, ja naftinieki to visu nebūtu noslāpējuši...

0 0 atbildēt
Labs raksts -
0 0 atbildēt
EV1 sad story
0 0 atbildēt