local-stats-pixel fb-conv-api

Apskatām Beats by Dr. Dre Tour austiņas20

44 11

BOOT.lv redakcijas rokās ir nonākušas populārās Beats by Dr. Dre Monster Tour austiņas. Šodien arī esam sagatavojuši jums minēto austiņu apskatu. Apskatā pastāstīsim par austiņu ārējo izskatu, skaņas kvalitāti un visām to priekšrocībām, kā arī mīnusiem.

Tātad, jāsāk jau ar to, ka austiņas ir ļoti glīti iepakotas. Pēc kastes atvēršanas, skatam paveras pašas austiņas, kā arī neliels maciņš, kurā tās paredzēts pārnēsāt. Tas vēl nav viss – pašā maciņā slēpjas arī rezerves, kā arī citu izmēru un veidu maināmie gumijas uzgaļi. Interesanta šķita trīsdaļīgā gumija, kuru ausīs paredzēts likt sazin cik dziļi, kamēr skaņas kvalitāte tikpat kā nemainījās. Aiz maciņa un austiņām ir atrodamas arī vairākas pamācības, garantija un tamlīdzīgi papīri.

Ārējais izskats

Vizuāli austiņas izskatās lieliski – sarkans ar melnu, kā zināms, vienmēr iet kopā labi. Pats vads ir sarkans, taču austiņas un 3.5 milimetru spraudnis – melns. Jāpiemin, ka sarkanais vads nav ierasti apaļš, bet gan plakans un plats. Šādā veidā vads tik bieži nesapīsies, taču tā nav vienīgā priekšrocība – tas sasodīti labi izskatās. Pašas austiņas, kā jau in-ear, ir salīdzinoši mazas, taču garuma ziņā noteikti apsteigs lielāko daļu in-ear tipa austiņu. Pats austiņu maciņš, kurā šie dārgumi visbiežāk arī atradīsies, ir melns. Vidū to pārdala rāvējslēdzējs, kas strādā lieliski un nekur neķerās.

Skaņa

Tagad pienākusi kārta austiņu lielākā trumpja – skaņas kvalitātes slavēšanai. Par skaņas kvalitāti neko sliktu nemaz nevaru pateikt. Visi iespējamie mūzikas žanri izklausījās lieliski, lai arī zem austiņu izdevēja nosaukuma slēpjas tieši hip-hop mākslinieks. Basi bija tiešām augstā līmenī, taču tajā pašā laikā it nemaz neatpalika arī augstāku frekvenču skaņas. No visa pārbaudāmo dziesmu saraksta, kas ir

LTJ Bukem feat. MC Conrad – Progression Sessions vol. 1 Amy Winehouse – Back To Black Stéphane Pompougnac – Hotel Costes vol. 7 Beady Belle – Belvedere Saint German – Des Pres Cafe vol. 4 Gustavo – Trešā Elpa Kabuki – Signal To Noise

nebija kur piesieties. Lieliski izklausījās gan balss, gan viss instrumentu un datora veidotais pavadījums. Patīkami škita arī tas, ka visas apkārtējās skaņas klausoties mūziku bija tikpat kā nedzirdamas. Protams, ja runa nav par bļaušanu vai jebkādu citu, ļoti skaļu blakus troksni.

Vēl šis tas Būtībā par austiņu ārējo izskatu un skaņas kvalitāti esmu izstāstījis, tagad nedaudz pievērsīšos citām priekšrocībām. Tātad, kā vienu no plusiem varu uzskaitīt vadu, kas, kā jau minējām, nevien labi izskatās, bet arī pasargā austiņas no sapīšanās. Tā pat, vads ir ļoti rūpīgi veidots un nodrošina tiešām kvalitatīvu un netraucētu audio signālu. Kā otru plusu varu pieskaitīt labo skaņas izolāciju, kas ne tikai neļaus klausītājam dzirdēt apkārt notiekošo, bet arī apkārtējiem neļaus dzirdēt austiņās skanošo. Interesanti šķita arī tas, ka austiņas skaļuma līmeni spēja noturēt ievērojami augstāk, nekā citas.

Tiesa, nedaudz dārgāka Tour variācija ir aprīkota arī ar dziesmu pārslēgšanas pogām, kā arī iebūvētu mikrofonu, taču pie šīs versijas mēs netikām.

Mīnusi Austiņām nav daudzu mīnusu. Visa apskata laikā manīju tikai vienu – tās īsti labi negribēja turēties manā Galaxy S II viedtālrunī, taču to pat nevajadzētu uzskatīt par austiņu vainu. Vadu nedaudz pakustinot, austiņas leca ārā, tādējādi pārtraucot mūzikas skanējumu. Kā otru mīnusu, ja to tā vispār var nosaukt, pieminēšu austiņu augsto cenu, kas Latvijā ir nepilni 128 lati. Kopsavilkums Īsumā sakot, šīs austiņas ir lieliskas. Tās izskatās tik pat labi, cik izklausās. Īsti nevarējām atrast arī nevienu mīnusu. Beats by Dr. Dre Monster Tour austiņas es ieteiktu ikvienam, kas vēlas izskatīgas, augstas kvalitātes kā arī slavena brenda austiņas. Protams, pircējam būtu arī jāsaprot, ka austiņas nemaksā maz – nepilni 128 lati. Tour austiņas lieliski tiks galā ar visu žanru mūziku un visa veida skaņām.

44 11 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://boot.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Tas zīmējums uz austiņām atgādina tv6 emotion

17 0 atbildēt

Pilnībā pārkopēts no boot.lv

7 0 atbildēt

Nav nekāda māka

Control C + Control V

No boot.lv ... bro ;)

2 0 atbildēt

Lietoju Beats by dr dre fake (viltotaas) austinas. esmu izmeginajis ari originaalaas, skanas atskiriiba principaa nav. Arii vilto vairaakas fabrikas un dazaadaa kvalitaatee. Viltoto cena e-bay bij 22 paundi.+ apmeeram pus gadu lietoju arii Beats By Dr Dre Studio (lielas) nu ja, taas ir labaakaas lielaas,kaadas esmu jebkad lietojis. :)

2 0 atbildēt

es tikai nesaprotu nahren tik dārgi? viņam citas austiņas paskatījos vispar ap 600$ maksāja!

1 0 atbildēt

ebay, beats austiņu padjobku varēja nopirkt par 10$ xD par rakstu neko nelikšu, pļek, pļek gatavs, varēji bildes sakārtot. u.t.t, un kautkādu savu ievadu ierakstīt.

1 0 atbildēt

128LS wtf? :D es aizeju uz MAXIMU un nopērku pa 1,79 un staigaju :D izskatās ar tiešām labi arī pa 2LS parēķiniet cik austinas varētu nopirkt viena dr. dre austiņu vieta. :D

1 0 atbildēt

Beatu lētāka, bet ne diži sliktāka alternatīva - JVC XX sērijas austiņas. Maksā par +/- 100Ls mazāk nekā šitie Beati, taču skaņa ir ļoti līdzīga + dizains arī tīri neko. ++ par aprakstu

0 0 atbildēt

viss tads uzpusts burbulis :) reali nu tas ka kkads dre dree taisa tadu neko nenozime ir simts reizes labakas ko vari dabut :)

0 0 atbildēt

128? BULLSHIT, iepazīsties ar ebay.com

0 0 atbildēt

Cena vai tad nav mīnuss?

0 0 atbildēt
MrT avatarsMrT

omg 128ls par ausī bāžamiem štruntiem.. pff.. sick people, kas jamās pērk.

0 0 atbildēt

es zinu vienu puisi kam ir šitādas. dievīgi skan. emotion

0 0 atbildēt