local-stats-pixel fb-conv-api

Tikai nestāsti mammai! 18+46

547 8

Tu neticēsi! Es lasu sieviešu žurnālus. Kā, lai vēl saprot, kas darās viņu galvās? Nē, sieviešu drēbēs es nepārģērbjos, toties, esmu ieguvis ceļvedi sieviešu seksuālo fantāziju pasaulē. Izlasīšu grāmatu un zināšu, kuru podziņu piespiest, lai meitenei sagrieztos galva un uznāktu žagas. Jā, es runāju par pasaules bestselleru "Greja piecdesmit nokrāsas". To pašu grāmatu, kuras saturu apzīmē kā viegli erotisku, lai gan pēc apbružātajiem un nosiekalotajiem vākiem grāmatnīcās, es vairāk sliektos uz apzīmējumu kodolīgs. Bet ja nopietni, džeki, es jums iesaku izlasīt visas tās neķītrības, lai zinātu, kas, kā, kur un kad meitenēm tas patīk. Bez pārspīlēšanas, grāmata papleš daiļā dzimuma iekšējo pasauli, paverot dziļu skatījumu uz sievietes patieso būtību.

Starp mums meitenēm runājot, grāmatiņa ir dievīga, tādi burvīgi samtaini vāciņi mmm, glamūrīgi burtiņi... un katras sievietes skaļi vārdos neizkliegtās ilgas pēc erotikas, baudas un kaislīga seksa mirkļiem, ko zīmē sievietes smadzenes, baidoties par to atklāties mīļotajam cilvēkam. Tādas nu mēs esam. Ņemam savu iemīļoto plīša lācīti, veram vaļā grāmatu un zīmējam galvā ainas... kuras, ja mēs vien būsim drosmīgas, kādreiz varēsim izstāstīt savam vīrietim.

Izsole
Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā. 18+

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Grāmata "Greja piecdesmit nokrāsas", autore E L James. No psiholoģijas skatupunkta šī grāmata piedāvā naratīvu ceļojumu uz tādu vietu prātā, kur tiek dzēstas visas robežas un kur dažādu domu un darbību sociālais akcepts zaudē nozīmi gūtā baudījuma priekšā.

Tā nav pasaule, kurā vairums no mums spētu dzīvot visu laiku, to mēs arī nemaz nevēlētos – pat viserotiskākā kairināšana kļūst netīkama pārmērīgos daudzumos. Šī grāmata piedāvā lasītājiem ļoti precīzi dozētu nerātnības devu un iespēju to izbaudīt savā ikdienas dzīvē.

547 8 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000