local-stats-pixel fb-conv-api

Grejs un nerātnie pirkstiņi16

176 5

Par laimi, pagājušajā izsolē, erotisko grāmatu "Greja piecdesmit nokrāsas" ieguva agurs. Par laimi, jo šis biklais tēvainis savos 28 gados joprojām jūsmoja par ziediem, klausījās kristīgo radio un vakaros adīja zeķes, pilnībā neinteresējoties par pretējo dzimumu. Pēc grāmatas izlasīšanas viņš pārvērtēja savus dzīves uzskatus, nopirka "Harley-Davidson" un kļuva par īstu mačo. Lūk, spilgts piemērs, kā viena grāmata var izmainīt cilvēka dzīvi.

Iesaku izlasīt Tev šo grāmatu pašam, kā arī uzdāvināt to savai meitenei. Un nebrīnies, ja viņa Tev vienos naktī zvanīs un sūdzēsies, ka ir nosalusi. Tā notiek ar visām meitenēm, kas lasa šo grāmatu. ;)

Izsole
Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā. 18+

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Grāmata "Greja piecdesmit nokrāsas", autore E L James. No psiholoģijas skatupunkta šī grāmata piedāvā naratīvu ceļojumu uz tādu vietu prātā, kur tiek dzēstas visas robežas un kur dažādu domu un darbību sociālais akcepts zaudē nozīmi gūtā baudījuma priekšā.

Tā nav pasaule, kurā vairums no mums spētu dzīvot visu laiku, to mēs arī nemaz nevēlētos – pat viserotiskākā kairināšana kļūst netīkama pārmērīgos daudzumos. Šī grāmata piedāvā lasītājiem ļoti precīzi dozētu nerātnības devu un iespēju to izbaudīt savā ikdienas dzīvē.

176 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Jacky, negribi arī dažām pārtrauktajām izsolēm uzlikt nedaudz lielāku soli? Kaut vai +2 vai +5. Vismaz cepumu vērtība sāks nedaudz pieaugt.

11 0 atbildēt

Un grāmatu lasot tie nerātnie pirkstiņi pēkšņi kļūst par nerātno roku. :D

8 0 atbildēt

mhm, pēc tam visiem sāksies radošais etaps un tīņiem + būs pilns ar stāstiem! :)

7 0 atbildēt

oho, man jau ir 28 gadi emotion

 jecky, nu tu dod emotion

7 0 atbildēt

sioto manlieks tikai metenes solis emotion varbut kads calis aizies un uzvares sito gramatu savai metenei.

4 0 atbildēt

godīgi teikšu, grāmata ir pat ļoti laba.... esmu tikusi līdz 16. nodaļai... jā pornogrāfiska satura nodaļas ir bijušas, bet ļoti maz... kopumā 2.,3. ..  emotion

4 0 atbildēt
sūdzas, ka jaunieši maz lasa, vajadzētu izdot likumu 'obligāta pievienošanās spoki.lv' ! Te turklāt ir interesants jacky grāmatas un agura dzīves izmaiņu apraksts, kurš man noteikti dod daudz lielāku vēlmi grāmatu dabūt...! :)
6 2 atbildēt

Labi jau, ka radošais, nevis radīšanas.

3 0 atbildēt

varbūt ielksi arī noslēpumainajos seifos : D

3 0 atbildēt

1mo reiz ieragot rakstu, domaju ka rakstits  '' gejs un neratnie pirkstiņi ''  nevis tā kāir patiesiba :D :D

4 1 atbildēt

Izlasīju anglisko versiju... jak...

Drausmīga valoda(murmur, cock his head to one side etc. gandrīz katrā nodaļa), nenostrādāti tēli.. Un seksa ainas patiesībā atrodas tikpat kā jebkurā sieviešu romānā(joprojām brīnos, ka tīņī nav tās uzgājušas)

1 0 atbildēt

man vecene šito garadarbu lasa...es iemetu acis un varu atklāti paziņot-MAUCĪBA CAURI NETIKS!...laikā,kad mēs ar drošiem un platiem soļiem ejam ES virzienā....ko tādu...FUi!!!...emotion

1 3 atbildēt