local-stats-pixel fb-conv-api

Vācija sensacionāli pieveic Krieviju18

104 5

Šodien ar pārsteigumu sācies 2011. gada pasaules čempionāts hokejā - Vācija, gūstot pa vārtiem otrajā un trešajā trešdaļā, ar 2:0 Slovākijas pilsētā Bratislavā pārspēja Krieviju. Sauso spēli, atvairot 31 sāncenšu metienu, aizvadīja Deniss Endrass.

Pirmajā trešdaļā Vācija trīskārtējiem pasaules čempioniem krieviem izrādīja ļoti cienīgu pretestību, turklāt tieši Jevgēņijam Nabokovam Krievijas vārtos spēlē bija jāiesaistās biežāk un komanda vairākkārt jāglābj. Katra komanda 20 minūšu laikā ieguva vairākumu. Krievi daudz kombinēja, bieži centās izdarīt piespēles gar vārtiem, tomēr vāciešu aizsardzība darbojās ļoti disciplinēti. Tādējādi pirmā trešdaļa noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu - 0:0.

Klusumu izdevās pārtraukt Vācijas izlases otrās maiņas uzbrucējam Tomasam Greilingeram, kurš 25. minūtē uz pretkustību noķēra Nabokovu un panāca 1:0. Trešdaļas turpinājumā mūsu austrumu kaimiņi centās atbildēt ar individuāliem centieniem, bet vāciešu vārtsargs Deniss Endrass, kurš pērn tika atzīts par čempionāta vērtīgāko spēlētāju, visus viņu raidījumus atvairīja.

Spēles nominālie pastarīši vācieši rūpīgi gaidīja iespējas pretuzbrukumiem, un krievi tās deva. Trešās trešdaļas ievadā vienā no daudzajiem pretuzbrukumiem Vācijas pirmās maiņas uzbrucējs Kajs Kocpelts ripu meta garām arī Nabokovam, bet trāpīja pa vārtu stabu. Turpinājās pierastā aina - vācieši kolektīvi sargāja vārtus, kamēr krievi izmisīgi mēģināja pārspēt lielisko Endrasu. Tuvojoties pamatlaika beigām, Krievijas spiediens arvien pieauga.

Savu vārtu drošība tika atstāta novārtā, un to izmantoja Patriks Reimers, kurš brutāli noskrēja sāncenšus, vienatnē apspēlēja Nabokovu un dubultoja pārsvaru - 2:0. Krievi nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet arī tas nepalīdzēja atslēgt Endrasa sargāto cietoksni. Čempionāts sācies ar pārsteigumu!

Atvainojos, bet nav pilns viedo no spēles labākajiem goliem, jo spēle bija šodien un video vēl nav uztaisīts, video ir ar Vācijas izšķirojošiem vārtiem.



104 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Žēl, ka šodien nav 9. maijs emotion

24 2 atbildēt

Malači!

4 1 atbildēt

Viss var notikt, bet tā jau patīkami. Pierādījums, ka viss var notikt, tāpēc turam savus pirkstus par Latviju, nav nemaz mums tik smagi pretinieki, Dāniju un Somiju var vinnēt, rezumē - viegli varam tikt ārā no grupas.

2 0 atbildēt

a na kulī, šakaraka malapūlī. emotion

1 0 atbildēt

Russia nenoveerteeja pretiniekus!!!

1 0 atbildēt

Malači! :)

1 0 atbildēt

Tik Tik Tik Tik laba spēle vienkārši skaista :) 

1 0 atbildēt

Krievim kapusvētki... emotion

1 0 atbildēt

Es biju shokā par šo spēli! :)

TAs skan tik fuckinā nereāli, ka Vācieši vinnē!!!

1 0 atbildēt

Malači.!

1 0 atbildēt

pat iespaidigak ka latviesi krievus!

0 0 atbildēt

Parasti atbalstu Krieviju, bet nu psc :D:DD: malači Vācieši

0 0 atbildēt

Nu ko, rīt mūsējiem jāsagādā nākamā sensācija -  jāuzvar ČEHI!!

0 0 atbildēt

bljegjāāā pizdanagā...mans 1. koments del ta, ka viss pilnigi, pilnigi/ pilnigi nokopets no SC....

LOXSLOXSLOXS autors!

0 1 atbildēt

haļava zajabalo

0 2 atbildēt

psc , 100% vis no SC bet atļauj likt rakstu...

0 5 atbildēt