local-stats-pixel fb-conv-api

Telkvists un Naumovs trenē jaunos SK Rīga 97 vārtsargus4

14. martā Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mikaels Telkvists un Doņeckas "Donbass" vārtsargu treneris Sergejs Naumovs piedalījās SK Rīga 97 komandas treniņā mācot gudrības jaunajiem vārtsargiem.

Specklase 97 ir Latvijas U-18 čempionāta līdervienība, kura 14 spēlēs ir zaudējusi tikai trīs reizes. Komandā spēlē tikai 1997. gadā dzimušie hokejisti. Treneri, Edgars Rozenbergs un Mihails Svarinskis ir ielikuši pamatīgus pamatus komandas attīstībā. Rīgas komanda ir pirmajā vietā un viņi pretojas pat tādiem hokejistiem, kuri ir divus gadus vecāki.

Sergeja Naumova dēls Antons arī spēlē šajā komandā, tāpēc bijušais Latvijas izlases vārtsargs itin bieži, kad ir brīvs laiks, nāk uz Specklases treniņiem. Vienā no treniņiem Sergejs bija uzaicinājis Rīgas "Dinamo" vārtsargu Mikaelu Teklvistu, lai viņš no sava skatupunkta varētu ieteikt un iemācīt, ko jaunu SK Rīga 97 komandas vārtsargiem.

98 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Pozitīvi, ka dzīves pieredzējušie sportisti māca jaunajiem visādu knifus, zinkā labāk mācīties no citu kļūdām, nekā no savām. emotion

2 0 atbildēt

oho.. :) domāju, ka tas ir vnk lieliski.. :) 

2 0 atbildēt

we dont care

6 10 atbildēt

un kam tas pis...............tavs u18

1 10 atbildēt