local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Uzvilkt Mugurā Helovīna Svētkos?1

10 9

Pēdējā laikā arī pie mums sāk arvien aktīvāk atzīmēt Visu Svēto dienu (Halloween). Tas ir lieliski, jo visām modes dāmām tā ir vēl viena iespēja nodemonstrēt skaistu tērpu. Taču šajā sakarā rodas jautājums: kādu kostīmu izvēlēties, lai nodemonstrētu visiem savu nevainojamo gaumi, tai pat laikā ievērojot tradīcijas? Varam teikt tikai vienu - apģērbam Helovīna svētkos noteikti jābūt saistītam ar pārdabiskiem spēkiem.

Minēsim dažas lietas, kas palīdzēs ikvienai no Jums izvēlēties sev efektīvu, bet tai pat laikā pieņemamu apģērbu:

1. Tērpam jābūt pilnvērtīgam - nekādi atsevišķi apģērba elementi vai aksesuāri. Jums jāizveido vienotu tēlu. Ja, piemēram, Jūs izlēmāt apģērbties kā Ragana, tad Jums jāiegādājas ne tikai atbilstošu tērpu, bet arī jāpadomā par matu sakārtojumu, grimu, aksesuāriem. Jūsu tēlu neviens neuztvers nopietni, ja Jūs uzvilksiet melnu tuniku, sabužināsiet matus, un paziņosiet visiem, ka esat Ragana. Efekts būs samērā vājš, jo sevišķi tad, ja rokās Jums būs iecienītā somiņa.

2. Pievērsiet uzmanību, ka šodien var iegādāties jau gatavus Helovīna svētkiem piemērotus kostīmus, tāpēc Jūs bez grūtībām varēsiet izvēlēties sev kaut ko piemērotu. Tikai ielāgojiet, ka ar rokām darināti kostīmi vienmēr tiek ļoti augstu novērtēti. Jo sevišķi daudz atzinīgus vārdus par savu tēlu Jūs dzirdēsiet, ja tērpu pagatavosiet pati savām rokām, jo tie vienmēr ir daudz oriģinālāki un interesantāki par veikalos nopērkamajiem standarta tērpiem. Bez tam, iegādājoties veikalā standarta tērpu, Jūs riskējat ballītē satikt vēl kādu tāpat ģērbušos viešņu.

3. Vēl ļoti populāri ir populāru pasaku un filmu personāži, kā, piemēram, Ragana, Sniega karaliene, velns, pierāts – tā vienmēr ir ļoti veiksmīga izvēle. Jums tikai jāpanāk to, lai Jūsu maksimāli līdzinātos savam personāžam – frizūra, grims, žesti, uzvedība.

Neaizmirstiet šīs vienkāršās lietas, veicot Helovīna tērpa izvēli, jo tas palīdzēs Jums izveidot tik tiešām efektīgu tēlu, kurš ilgi paliks atmiņā visiem ballītes viesiem.

Klasiska izvēle

Meitenēm, kuras īsti nezin, ko izvēlēties, vai arī nevēlas neko ilgi meklēt un domāt, mēs vēlamies piedāvāt dažus viegli izveidojamus tēlus:

Kā jau katru gadu, arī šajos Helovīna svētkos ļoti populārs būs Raganas tēls, jo kura gan no mums nevēlas vismaz vienu dienu gadā iejusties īstas ļaundares lomā. Vēl raganas tērpa izvēle ir labs variants tāpēc, ka šo tērpu var itin viegli iegādāties veikalos vai pagatavot pašas rokām: galvenais, lai tam būtu Raganu „modernāko” krāsu - melnās un violetās krāsu kombinācija, jāatrod raganas tēlam atbilstošu cepuri, jāizveido pareizu grimu, kā arī nedrīkst aizmirst par galveno raganas aksesuāru – slotu vai burvju nūjiņu.

Ja Jūs nevēlaties būt Ragana Helovīna svētkos, tad varat kļūt par Sarkangalvīti. Šis tēls jau daudzu gadu garumā nezaudē savu popularitāti – visi šo tēlu atpazīst no pirmā acu uzmetiena. Arī pārvērsties par Sarkangalvīti ir samērā viegli: Jums tikai jāatrod īsus svārkus, kuri noteikti ir ikvienas modes dāmas garderobē, melnu korseti, baltu blūzi un, protams, sarkanu cepurīti. Šādu tērpu var iegādāties bez grūtībām ikvienā veikalā, kā arī to var itin viegli izveidot ar saviem spēkiem.

Savukārt glamūra cienītājām, kuras vienmēr vēlas būt uzmanības centrā, piedāvājam izvēlēties princeses tērpu – izvēlieties kuplu kleitu ar dziļu dekoltē, nekautrējieties no krāšņiem aksesuāriem un greznām rotām. Protams, izveidot princeses tēlu nebūs pārāk viegli, toties tas lieliski izcels Jūsu izsmalcināto gaumi un ļaus Jums būt uzmanības centrā.

Nestandarta pieeja

Tagad mazliet parunāsim par neparastiem un oriģināliem tērpiem – kurš teica, ka noteikti jāizvēlas klasisku un viegli atpazīstamu tēlu? Jūs taču piekritīsiet, ka vienmēr patīkami izcelties uz kopējā fona ar kaut ko neparastu.

Šeit droši varat izvēlēties kādu tēlu no folkloras vai pasakām: brāļi Grimmi, Hans Kristians Andersens un Luiss Kerols ir radījuši tik daudzus spilgtus tēlus, ka izvēle ir praktiski neizsmeļama. Pie kam, Jūs varat droši izmantot arī vīriešu personāžus. Ticiet mums, Vilka vai Marta zaķa tēlā meitene izskatīsies ļoti interesanti un seksīgi. Protams, tie nav nekādi ļaunie gari vai vampīri, bet arī šie tēli būs itin labi piemēroti Helovīna svētkiem.

Esiet oriģināla un pārsteidziet cilvēkus ar savu neparasto tēlu!

Mēs vēlamies teikt, ka Helovīna svētki visiem asociējas ar fantāziju un pasaku, tāpēc tas ir lielisks iemesls sarīkot nelielus un mazliet neparastus svētkus sev un savam mīļotajam cilvēkam. Šī iemesla dēļ daudzi veikali piedāvā plašu apakšveļas un erotisko kostīmu klāstu, kas lieliski piemēroti Helovīna svētkiem.

Izvēloties sev kādu „pikantu” apakšveļu, Jūs varat pārsteigt savu mīļoti cilvēku ar kautrīgas kalpones, pašpārliecinātas karalienes, draiskulīga velniņa, paklausīga eņģelīša vai kaislīgas spānietes tēlu. Izvēle ir ļoti plaša, bet lai kādu apakšveļu Jūs neizvēlētos, Jums noteikti izdosies patīkami pārsteigt savu mīļoto cilvēku. Starp citu, Jūs varat dot mājienu savam mīļotajam cilvēkam, lai arī viņš izdomā kaut ko interesantu.

Mēs ļoti ceram, ka Jums noderēja mūsu padomi, tāpēc tagad Jūs noteikti zināsiet, kādu apģērbu izvēlēties Helovīna svētkiem.

10 9 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Jāā, pirkt tērpu par ~30 ls priekš vienas nakts..
0 0 atbildēt