local-stats-pixel fb-conv-api

Helovīni- kaimiņu laiks4

Šis būs neparasts stāsts par to, kā es iesāku savu katra gada halovīnu tradīciju.
Tas aizsākās tālu tālajā gadā, kad heroīni uzsāka savus pirmos sirojumus arī pie mums. Mūsu pašu letiņi ieģērbās amīšu tērpā un devās prasīt saldumus.

Mans stāsts sākās ar to, ka sēdēju mājās un vienkārši skatījos TV. Pēkšņi dzirdu klauvējienu pie durvīm. Pieju un ieraugu puisīti betmenu maskā, kas ar lielu apņēmīb un niknu skatienu nu gaida lielo saldumu čunguru. "Saldumus vai izjokošu", viņš man izsper, savā mazajā balstiņā. Es kā neapķērīgs vidusmēra latvietis, pateicu, ka labāk ņemšu saldumus un to arī izdarīju. Laimīgs aiztaisīju durvis un skatoties TV sāku ēst konfektes. Nepagāja ne 2 minūtes, kad betmens bija ieradies ar savu palīdzi. Palīdze man 20min sniedza lekciju par to, kas tad īsti ir helovīni un par to, ka vismaz tuvākajiem kaimiņiem ir jābūt saticīgiem un bērniem ir jādāvā prieks, jo šie varot izvērsties par prieka pilniem svētkiem.
Es nu beidzot biju visu sapratis. Apzvanīju tuvākos 20 draugus un izstāstīju viņiem šo jaunumu. Protams, ka mani draugi tāpat kā es vēlējās iesaistīties šajā jautrajā pasākumā un dāvāt bērnie mprieku un paši gūt prieku no tā. Tāpēc mēs gadu no gada, arī šogad 20 - 30 cilvēku bariņā apciemojam manu jauko kaimiņieni un jautājam frāzi "Saldumus vai izjokosim." Šis gads protams nebūs izņēmums un iesim pie jaukās kaimiņienes atkal uzpildīties, lai varētu saldumus vēlāk nodot citiem diedelētājiem. Jā tieši tā, mēs paši šīs končas needam, jo no tā nebūtu nekāda prieka un mēs nepiepildītu bērnu mazās sirdis. Mēs šos saldumus nododam pēc tam betmenam, supermenam un pat super mario, kurš ir pārstājis cīnīties ar ļauno pūķi.

16 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tas aizsākās tālu tālajā gadā, kad heroīni uzsāka savus pirmos sirojumus

tu tiešām domā, ka tā ir pareizi ? emotion

0 0 atbildēt

Ja es tā meginātu izjokot savu kaimiņu, tad es tiktu pasūtīts "Nah*j", nolamāts tā ka apčurātos uz vietas, un vēl nedabūtu nevienu konču emotion

0 0 atbildēt
Kad īsti helovīni te ieviesās?
0 0 atbildēt