local-stats-pixel fb-conv-api

reliģijas bilžu randoms38

170 12

mazliet sakrājušās bildes

« 1  2  3  4  5 »
170 12 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

ja tu savāc no manis rāmjus, tad vismaz atsauci pieliec :D

0 0 atbildēt

CHANGED WATER TO WINE , WOKE UP THREE DAYS LATER IN SOME CAVE , Šitais bij tiik laabs emotion

0 0 atbildēt

Oh fuck yeah, cik labi būt agnostiķim. :D

0 0 atbildēt

maza neattīstīta radijuma domāšana - kārtējo reizi pierādi, visi kas nedomā tā pat kā tu ir duraki un neko nesaprot, klasisks religiski domājošā piemērs - ja neesi ar dievu, tātad esi pret to, ja nēsi pet grjiem, tātad esi gejs - morals daltoniķis, tikai melns un balts- pats pierādiji manu komentāru - dzīvo sava mazajā tumšājā 2013 gadus atpakaļ sacerētajā pasaulītē - tagad sapratu kapēc tev šis raksts tik ļoti nepatika, jo lielakā daļa ir par tevi.

p.s tas gadijumā nav grēks noliegt savu ticību un melot - droš ka patupēsi mācitāja prieksā ceļos un viss tiks piedots

1 1 atbildēt

Ja tevi radīja dievs, tad vinš aizmirsa tev iedot prātiņu 

0 0 atbildēt

Mmmm.... Nunkini emotion

0 0 atbildēt

jā mūsdienās ir brīva izvēle, bet ne vienmēr ta bija, pat nesen amerikā bija atgadījums, kur centās diezgan radikāli atbrīvoties no gimenes kādā amerikas mazpilsētā brīdī, kad uzinājā kā šī ģimene ir atejisti - jūs brēcat pēc tolerances, bet pāsi bāžaties virsū - pašam sanāca svēdienas skolā pastrādāt, nebijā tāda diena kad ar savām pasaku grāmatam un savu žizofrēmiju neuzbāzās, ja reliģiju grib pataisīt par patiešām cilvēka brīvu izveli, tad to vajadzētu ieobežot, kamēr cilveks nav saniedzi teiksim 16~18 gadu vecumu un sācis patstāvīgi domāt. jo mazam bērnam sabāzīsi galvā ko vien vēlies, ja vecāki spēcīgi noskaņoti religiski, apburtais loks. un piekritīsi neviens ateists tev nedraud nogalināt vai degt ellē dēļ tavas ticības, ko nevarētu teikt par reliģijas pārstāvjiem, jo pretrunā ar savu bibeli jūs esat paši neicitīgākie un nežēligākie indivīdi visā cilvēces pastāvēšanas vēsturē, un tikai tādēļ, ka nespējat mainīties un pieņemt savādāku veidokli. jūs dzīvojat savā dogmā un esat morāli daltoniķi - pasauli redzt tikai baltu - dieva vārds bībelē - un melnu - viss kas ir pretrunā ar reliģiju.

1 1 atbildēt
Dievam nepastav...... Un ejiet nahuj ar visiem saviem religiskajiem sudiem. Un shi religijas apsmiesana(raksta saturs)ir pilnigi vietaaa. Laiks pieverst dievticigos apzombejusos cilvekus realajai dzivei.
1 2 atbildēt