local-stats-pixel fb-conv-api

mīlestība.1

14 1

Kādreiz manās acīs iekrita teksts – „Mīlestība ir abpusējs došanas un ņemšanas process, kur došanas un ņemšanas priekšmets ir jebkas, sākot ar materiālām lietām un beidzot ar apziņai grūtāk tveramām vērtībām.”
Varbūt tā arī ir, es nestrīdos.

Mani vienmēr ir fascinējuši grāmatu citāti, rakstnieki vienmēr piemeklē pareizos vārdus.

Deivids V. Freižers. „Zilie putni”

„… – Tas nav nekas slikts – pateikt kādam, ka Tu viņu mīli un ka Tev ir labi kopā ar viņu. Mēs to jūtam bieži, taču nepasakām. Allaž atliekam uz vēlāku laiku. Dažkārt šis „vēlāk” nepienāk nekad. Ja kādu mīlam, tas jāpasaka. Tas taču nemaz nav tik grūti, vai ne?”

„Tikai mīlestība rada mīlestību.”

Cik bieži mīļotiem cilvēkiem mēs izsakām šos vārdus – „Es Tevi mīlu!”? Cik bieži Jūs esat šos vārdus pateikuši saviem vecākiem?

Par mīlestību varētu ilgi strīdēties, tā ir gaumes lieta un tās variāciju un nozīmi izmaina cilvēka uztvere.

Ja vientulība ir varenas jūtas, jo apvieno miljonus, tad mīlestība ir visskaistākās jūtas pasaulē. Tās paceļ gaisā, pat liek lidot. Ikviens kādreiz ir mīlējis. Mīlējis tā no sirds, abpusēji. Bet…

Bet ir vēl viens mīlestības veids, par kuru es vēlos parunāt, tā ir – Beznosacījuma mīlestība.

Bez nosacījumiem vecāki mīl savus bērnus, lai arī kādi nelieši viņi nebūtu. Bez nosacījumiem mēs mīlam savus draugus un mājdzīvniekus.

Noskaties VIDEO!!!

Ezotēriķi uzskata – ar beznosacījuma mīlestību Radītājs mīl cilvēci. Un ja Radītājs tiešam pastāv, tad tā varbūt arī ir. Tieši to pašu apgalvo kristieši, tikai cilvēci ar beznosacījuma mīlestību mīl Dievs.

Ir iespējams izjust beznosacījuma mīlestību arī pret pretējo dzimumu. Mīlēt otru un vēlēt viņam laimi. Laimi arī tad, ja otrs izvēlas būt kopā ar kādu citu. Vienalga – Madaru, Lailu vai Ilzi. (Pēteri, Mareku, Kasparu). Mīlēt tikai tādēļ, ka otrs dzīvo. Mīlēt no sirds un priecāties par otra izvēli. Mīlēt, jo…

Jo domājot par otru taurentiņi vēderā atdzīvojas. Mīlēt, jo tas neko nemaksā, bet tomēr sniedz tik daudz. Mīlēt…

Bet, galvenais neaizmirstiet, ka mīlestība dažkārt ir sāpīga. Bet mīlēt ir tā vērts, pat ja galu galā sanāk ciest. Bet tādā gadījumā jāatceras – „Viss, kas mūs nenogalina, mūs padara stiprākus! ” :)

Lai kā arī būtu, negaidi pārāk ilgi, ja Tavā sirds pret kādu lolo mīlestību, esi drosmīgs un pasaki to otram. Iespējams tas mainīs Tavu dzīvi uz labu.

Ierakstīts Stāsti... plkst. 19:12 by Mēnessmeitēns.


Izlasīju šo rakstu, aizdomājos... nolēmu Jums ar to parādīt:)

« 1  2  3 »
14 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Grēks ir analizēt un apspriest to ko nav iespējams analizēt un apspriest. so -1

0 2 atbildēt