local-stats-pixel fb-conv-api

melns un vēl melnāks. viendpadsmitā daļa10

360 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Nākamo! emotion

17 0 atbildēt

Laikam pirmie normālie melnie rāmji latviešu valodā... keep them comming emotion

11 0 atbildēt

6. Un kurš Teica, ka nav? 

3 3 atbildēt

"Profesija? dēls "  , labi pateiktsemotion

0 0 atbildēt

Tik labs, gribās vēl! emotion

0 0 atbildēt

Besij ārā to aprobežoto indivīdu kopums - mūsdienu jaunatne tāda un tāda... Katru gadsimtu viens un tas pats... Vai nevar vienkārši aizvērties? Tā kā truli pāķi.

1 2 atbildēt

ōkej

1. īsti nesapratu 2. vismaz forši dzīvo, neskatoties uz vecāku gādību.  3. jā, un tas esmu es. 4. daži vienk. pārāk aizraujas ar savu skaistumu. nu un?  5. lietas notiek, tāda dzīve. 6. ja neizbojā ķermeni, un aiziet ar cieņu, tad ir skaisti, kā arī garīgi.  7. no vienas puses jā - ja tev pietiek naudas visam ko vēlies, bet nepietiek neiespējamajam, tad jā, bet no otras puses - tieši pretēji, dzīvo savu naudīgo dzīvi.  8. māk tikai retais. mūsdienās aug tādi bērni emotion 9. es smēķēšanu neuzskatu par patīkamu, un dirst ir patīkami tikai tāpēc ka atbrīvojos no liekā, un smaka tāpat ne viena, ne otra nav patīkama.  10. tāpēc jau ir interesanti iet - bezgalīgi piedzīvojumi.  11. nu reāli diezgan grūti, bet teorētiski viegli. 12. jap, gaidu savējo mēnešus, lai tiktos uz pāris dienām. 13. cilvēki ir stūrgalvīgi, tāda daba.  14. vai kāds mīļš tīģeris. žēl ka viņi paliek arvien mazāk. 15. liec manī, uzņemšu. 

vai šie jau bij gatavi, vai paštaisīti? eh, būs man jāuztaisa. es jau redzu - (skats - noguris, nomākts darbinieks, un daudz naudas) teksts apakšā - cik ilgi sevi mocīsi dēļ papīrīšiem. (un blakus bilde ar priecīgu nabagu :D)

2 4 atbildēt

mīļais es atgnesu sāpes, kur tās likt? savā petenē dura4ka lol emotion

2 7 atbildēt