local-stats-pixel fb-conv-api

Zīmētie personāži PRET viņu autoru!15

929 0

Sveiki spocēni! emotion

Šoreiz pastāstīšu par kādu interesantu mākslinieku - Alex Solis (alexmdc).

Alex Solis ir mākslinieks - ilustrators, kurš dzīvo Čikāgā, ASV. Precējies un ir 2 bērni. Strādā mākslas telpā "Threadless", kurā viņš zīmē komiksus, veido ilustrācijas, dažādus mākslas darbus, interjera un apģērbu dizainus. Iepriekšējā darba pieredze ir bijusi ļoti raiba, sākot ar Disney, Marvel studiju un citiem atpazīstamiem zīmoliem.

Paralēli tam, Alex piedalās dažādos konkursos, sacensībās, izstādēs un atrod laiku arī b-boy (Hip-Hop žanra paveids, zināms arī kā brakedance) deju konkursiem, kurus viņš apmeklē visā pasaulē!

Šoreiz piedāvāju nelielu rakstu ar izveidotajiem ilustrāciju personāžiem, kuri cīnās ar savu veidotāju - autoru. Autors ir strādājis mazliet savādāk nekā ierasti, lai izveidotu šos darbus. Vienlaicīgi, tie ir smieklīgi un perfekti uzzīmēti, atklājot spilgtas emocijas un ķermeņa valodu, kas veido labu cīņas atspoguļojumu un tandēmu ar autoru. Autora darbi "Signs and Doodles Book" un "Baby Terrors" pierāda vien to, ka autors ir talantīgs mākslinieks, kurš spēj izveidot pietiekami iespaidīgus un reālus personāžus.

Pats mākslinieks - Alex saka, ka vēlas šādā veidā iedvesmot cilvēkus, radīt pozitīvas emocijas. Ja šīs emocijas tiek radītas kaut vienam cilvēkam, autors ir laimīgs, savukārt, ja šis viens pozitīvais cilvēks dalās ar viņa darbiem ar saviem draugiem, radiniekiem, tās ir vienkārši neaprakstāmas sajūtas!

Tu nekad nezini, kad tas nonāks atpakaļ pie Tevis paša, jo ne vienmēr līdzi maniem darbiem iet arī mans vārds, drīzāk stāsts tiek apvīts ar dažādiem noslēpumiem, kas rada tādu, kā mītisku sajūtu.. Kad šis stāsts atgriežas pie Tevis, atver to vēstuli, rakstu vai linku un saproti, ka Tavs darbs ir atnācis atpakaļ pie Tevis - tā ir neaprakstāma sajūta! Es ceru, ka cilvēkiem tiešām patīk mani darbi.

Un tā arī ir! Ar mani padalījās ar šiem attēliem un es dalos tālāk! Ieskaties šajos amizantajos zīmējumos/ilustrācijās.

Baudiet smieklīgās ilustrācijas! Un ja patīk, noteikti neaizmirstiet padalīties ar savējiem! emotion

929 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Tas autors viens varmācīgs tips. Nez ko viņam nodarīja piparkūku vīriņš? emotion

25 0 atbildēt

Patīk cilvēki ar bagātu iztēli emotion

15 0 atbildēt
Stilīgi. emotion
8 0 atbildēt

- katram nav tāds talants. Malacis! Lepoties ar tādiem māksliniekiem. 17. pirpārkuka ^_^

5 0 atbildēt

Kruta!

4 0 atbildēt

7. nedaudz izmantots fotošops??

3 2 atbildēt

labs

1 0 atbildēt

Sākumā uzzīmē un tad piekauj pats savus zīmējumus.

0 0 atbildēt

A ko darīt, ka nevienu citu izņemot papīru piekaut nevari1 emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Mans dzīves stāsts emotion emotion

0 1 atbildēt