local-stats-pixel fb-conv-api

Zaļumi9

4 0
Zaļā ir nemirstības un dabas krāsa. Tā simbolizē at­dzim­šanu, atjaunošanos, jaunību un izaugsmi.Zaļā krāsa simbolizē harmoniju un līdzsvaru, jo tā stabilizē gan fizioloģiskos, gan psihiskos procesus. Šī krāsa ļauj apjaust savu veselumu un visaptverošu mīlestību. Zaļās krāsas ietekmē vieglāk veidot savstarpēju izpratni un saprašanos. Zaļā krāsa atrodas pastāvīgā attīstībā, tāpēc ir atkarīga no ārējiem apstākļiem. “Viss zaļais aug.” Tā ir krāsa, kas atjauno.
Zaļā krāsa ir kā pāreja un tilts starp karstām – magnētiskām –krāsām (sarkanu, dzeltenu, oranžu) un aukstām– elektriskām (gaiši zils, zils, violets).
Zaļā krāsa vienmēr meklē sadarbību un saskarsmes punktus.
Zaļā krāsa sevī ietver lielu vēlēšanos ieņemt piemērotu vietu dzīvē. Tā vēlas gūt atzinību un ievērību. Zaļā krāsa iedvesmo un simbolizē arī dzīves lidojumus un kritumus. Tā ir orientēta uz dabas ritmiem, un tai piemīt spēcīga paškontrole. Šai krāsai ir izteiktas spējas atjaunot līdzsvaru un noturēt to starp saprāta interesēm un sirds emocijām. Tā vislabāk atspoguļo emocionālo stāvokli. Ja līdzsvars tiek nojaukts, tas var novest pie sirds saslimšanām.
Zaļā krāsa ir simbols uzplaukumam – īpaši biznesā. Tā ir arī finansiālās un materiālās labklājības krāsa.Nepatika pret zaļo krāsu var norādīt uz neapmieri­nā­tību ar savu emocionālo stāvokli, neatrisinātām smagām savstarpējām attiecībām, nesaprašanos vecāku un bērnu starpā, taču tieši šī krāsa palīdz kliedēt negatīvās emocijas.
4 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
dea avatarsdea
.. es nevaru - tas avatars.. :D :D :D
3 0 atbildēt
mm, ātrāk vasaru :p
2 0 atbildēt
dea avatarsdea
mana mīļākā krāsa. :))
2 0 atbildēt
zaļā - zālīte - siltumiņš :D (asociācijas) :D
2 0 atbildēt
sawluxz cik mīļi :) tu jau otru reizi cik es pamanīju to apbrīno :D
1 0 atbildēt
Yooow, mīļākā krāsa ever. :D mana garderobe pārsvarā sastāv no zaļš-orandžš-dzeltens. :D bet pārsvarā tomēr ir ZZZAĻŠ. ^^ mcā. :D
1 0 atbildēt
Zaļš... emotion +1 emotion
1 0 atbildēt
'mīļākā krāsa
1 0 atbildēt
labas bildes
1 0 atbildēt