local-stats-pixel fb-conv-api

Vētra SANDY!4

34 3

Pirms pusnakts (pēc LV laika) noslēdzās Ņujorkas mēra Blumberga preses konference, kurā viņš informēja, ka vētra strauji tuvojas un rekomendēja visiem, kuri nav paspējuši evakuēties palikt iekštelpās, jo uz ielām vairs nav droši. Mērs pieminēja arī jaunbūves celtni, kas stiprā vēja dēļ ir saliecies un draud nogāzties no kāda Ņujorkas debesskrāpja. Tuvāko māju iedzīvotāji ir evakuēti.

Lielākajā daļā Manhetenas ir atslēgta elektrība (2.33 pēc LV laika)
BBC, CNN ziņo, ka vētra sasniegusi ASV austrumkrastu un tagad plosās uz sauszemes (ap plkst. 2.20 pēc LV laika). Ņujorkas mērija ziņo, ka lielākās raizes un uzraukumu rada nelaimes gadījumi, kas nezibēgami notiks; elektrības padeves trūkums miljoniem cilvēku arī citos ASV austrumkrasta štatos un plūdi, kas var sasniegt rekordaugstu līmeni, radot nopietnus finanšu zaudējumus, bet galvenokārt - apdraud cilvēku dzīvības.

Atvainojos ka bildes mazas :S

« 1  2  3  4  5 »
34 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Varēji vēl pateikt: Un noslēgumā es gribēju pieminēt, ka informāciju es ieguvu no Tvnet. Ā, un bildes arī tāpēc tik mazas.

6 0 atbildēt

Dažas bildes izskatās kā no filmām ņemtas, bet nu raksts ir OKemotion

1 0 atbildēt

 "Mērs pieminēja arī jaunbūves celtni, kas stiprā vēja dēļ ir saliecies un draud nogāzties no kāda Ņujorkas debesskrāpja."

Lūdzu tak pasakiet man kāds, kas tur īsti taisās gāzties ?

1 0 atbildēt