local-stats-pixel fb-conv-api

Ventspils domes CA patvertne [03.06.12]8

250 0

Ja Ventspilī, pie pilsētas domes kādreiz esat pamanījuši nelielu kalniņu, tad nebīstieties! Tas nav nekas cits, kā domes darbinieku vajadzībām izbūvētā civilās aizsardzības patvertne, lai mazajam Huseinam būtu kur slēpties atomkara gadījumā. Kā jau redzams attēlos, tad šī patvertne stipri atšķiras no citām ar savdabīgo apdari tajā - domes administrācija tomēr! emotion Taču aizsardzības līdzekļi jau sen izvesti, telefoncentrāles demontētas - faktiski, patvertne šobrīd ir tukša. Var tikai papriecāties par 80-to gadu interjeru, kas ir saglabājies līdz mūsdienām, un, kādu citviet būs grūti sameklēt.

Šoreiz foto ir tāds kāds nu tas ir sanācis, ļoti draņķīgs, un arī patumšas, jo mums sveces gāja uz beigām. Tālajā 2012. gadā, šī patvertne vēl bija pieejama interesentiem, taču šodien, iekļūšana tajā ir samērā apgrūtinoša, jo ir aizmetinātas durvis. Šoreiz attēli mazāk uz kvalitāti, bet vairāk uz to, lai Jums būtu vismaz priekšstats par to, kas slēpjas zem šī vienkāršā paugura! emotion

250 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Ko var vārīties,šitādas būves un vēl labākas var atrast visā Latvijas teritorijā,padomju laik;a tādas sabūvēja vairāk ka 10000,pa visu latviju ,kā tās ir saglabātas,tas atkarīgs no pašvaldības,bet celtas t;as ir kapitāli,jo paredzētas atomkara gadijumā.

1 0 atbildēt

interesanti emotion Paldies par bildēm un rakstīti emotion patīk lasīt emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Paldies par rakstu, bet tie komentāri, nav ne smieklīgi, ne interesanti - tieši otrādi, bojā visu rakstu....(mans subjektīvais viedoklis)

2 3 atbildēt