Vācu fotogrāfe Jasmin Schuller savam projektam "Sweet Meat" [Saldā gaļa] izmantoja divus litrus asiņu, dzīvnieku tauku spainīti, piecus kilogramus jēlas gaļas un vēl visādus gaļas atgriezumus.
Un desertā... gaļa!15
Šis diezgan pārliecinošais saldējums ir pagatavots no maltas un nemaltas jēlas gaļas. Tas, kas izskatās pēc plombīra saldējuma, patiesībā ir tauki, sarkanais sīrups - asinis, savukārt ķirsītis pašā augšā ir izgriezts no cūkas sirds!
Interesants ir arī stāsts, kā viņa nonāca pie šādas idejas.
Viņas kaimiņš - veģetārietis - reiz viņai lepni prezentēja tītaru, kas bija taisīts no tofu. Bija skaidrs, ka jāizveido kkas pretējs!
Kūciņu?
Vai varbūt saldējumu uz kociņa "šokolādes" glazūrā?
Asorti Vairāk Jasmin Schuller bižu šeit: