local-stats-pixel fb-conv-api

Tulkojam puišu valodu1

48 4

Dāvanu tulks
Ziedi. Šim puisim ir dzīvespriecīgs raksturs, viņš spēj novērtēt meiteni, kas prot uzturēt jautru gaisotni.

Negaidīts izbrauciens. Viņš ir spontāns un mīl pārsteigumus. Šāds puisis būs gatavs uz visu, lai tikai pierādītu, ka ir vislabākais, un noturētu tavu interesi.


CD disks. Viņš vēlas tevī atrast domubiedru – ja disks ir paša rakstīts, dāvana ir īpaši personīga.


Rotaslietas. Viņam pret tevi ir patiešām nopietnas jūtas, ko puisis vēlas saglabāt arī ilgtermiņā.


Kosmētika. Viņš izmisīgi cenšas atstāt uz tevi iespaidu. Pat ja uzdāvinātā kosmētika nav tavā gaumē, pacenties dāvanu novērtēt.


Grāmata. Šis puisis ir inteliģents un pārliecināts, ka arī tu tāda esi.


Vannas piederumi. Viņam patīk ekskluzīva dzīve, un puisis vēlas, lai viņa princese arī būtu apgādāta ar luksusa lietiņām.


Smaržas. Lai gan dāvana nav no tām sliktākajām, iespējams, puisis nav pilnīgi pārliecināts par savām jūtām, tāpēc, īpaši nedomājot, izvēlas ierastus veidus, kā iepriecināt meiteni.


Šokolāde. Viņš tevi pieņem tādu, kāda esi, un ir gatavs lutināt.


Koncerta biļetes. Puisim patīk izklaidēties, un viņš cer tevī atrast tādu pašu jautrību mīlošu dvēseli.


Mīkstā rotaļlieta. Nav garantēts, taču, iespējams, puisis tevī saskata mazu meitenīti, tāpēc nākotnē var attiecīgās situācijās neņemt par pilnu.


Albums ar fotogrāfijām. Viņš vēlas parādīt, ka ļoti novērtē katru ar tevi kopā pavadīto mirkli. Cik mīļi!



Vārdu tulks

“Tu izskaties... jauki.” = “Ak šausmas, kas tev ir mugurā?!”, bet “Tu izskaties lieliski!” = “Tu patiešām izskaties lieliski!” “Jā, mums vajadzētu vēl kādu reizi kopā izklaidēties.” = “Man nav īpaši lielas intereses tevi vēlreiz satikt.” (Veikalā) “Jā, tā ir laba izvēle!” = “Vienkārši paņem kaut ko, lai mēs ātrāk tiktu prom!” “Tas ir garš stāsts, ne tagad...” = “Es pašlaik esmu sapinies vārdos un vairs īsti nezinu, ko pats runāju, bet tāpat cenšos izklausīties prātīgs.” “Tu esi meitene, tu to tik un tā nesapratīsi.” = “Patiesībā arī es to nesaprotu.” “Es klausījos, ko tu saki. Godīgi!” = “Man nav ne jausmas, ko tu tikko teici, bet ceru, ka tu noticēsi.” “Nē, tu neesi pie tā vainīga. = “Vainīgs esmu es pats, bet nevēlos tev to teikt.”
48 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Bullshit! Mes davinam to , kas taja bridi liekas labaks. Personigi man riebjas meklet davanas ^^

5 1 atbildēt