local-stats-pixel fb-conv-api

Swedbank bankrots? vai ažiotāža52

292 4

Teikšu kā ir, banka ir vistabilākā no visām Latvijas bankām, jo

1. Tajā ir vairāk nekā 150 miljardu kapitāla
2. trīs miljardu latu kapitāla Latvijā
3. Swedbank ir Zviedrijas ekonomikas mugurkauls
4. Neviena banka Zviedrijā līdz šim nav vēl bankrotējusi
5. Tās baumas palaida Krievijas oligarhi, kurā ir iejaukta Citadeles banka (Krievu biznesmeņi vēlas izpūtēt stabilās Skandināvu bankas, lai varētu iekarot mūsu valsts ekonomiku.

292 4 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

BEST. TROLL. EVER.

emotion

45 3 atbildēt

Jau kaut kur rakstīju. Ļoti iespējams, ka viss arī ir pilnīgas muļķības, visticamāk tā arī ir, bet maziem nestrādājošiem bomāriem, kas dzīvo uz vecāku rēķina un nekad nav normāli strādājuši, vienkārši nav tiesību saukt par stulbiem normālus cilvēkus, kas laikā, kad nevienam nav naudas, nevēlas riskēt, bet pasargāt savus līdzekļus, kas normāli ir 100x lielāki, nekā te dažiem kabatas naudas.

26 3 atbildēt

pašam swedbank,tai bankai uzticos ++

22 2 atbildēt

Tauta ir aitas emotion  viena tante teica un sākās panika, vnk loxu bars.

11 4 atbildēt

Latvijas Krājbanka nevis bankrotēja, bet burtiski tika izzagta. Kur jūs visi raujat šo informāciju, ka swedbanka varētu bankrotēt!!?!! Tas reāli tā nestrādā. !!

7 1 atbildēt

Ārprāts Vienai bankai kapitāls ir vien apmēram 30 reižu lielāks kā Latvijas gada budžets! No malas paskatoties cilvēki ir jocīgi! Pats izmantoju šīs bankas pakalpojumus jau savus apmēram 10 gadus un izmantošu atlikušo mūžu! Nu nevar viņja nobankrotēt tā vienkārši! Tad ir jāiet pa burbuli vienai no pasaules ekonomiski spēcīgākajai valstij Zviedrijai un tas gan nav reāli!!!

6 1 atbildēt

visi kā stulbu aitu bars kontrolējami...

Rockefeller USA krīzes laikos uz šitā konkrēti uzvārījās =]

1 0 atbildēt

Labi ka pie DNB nestāv. emotion

1 0 atbildēt

Cilvēki tiešām ar galvu nedomā. "L K" gadījumā viss sākās ar "Snorras" banku Lietuvā, tikai tad Latvijā ar "K R". Loģiski būtu, ja ziņas būtu pienākušas no Zviedrijas. Tad arī es pats dotos uz "Swedbank" pēc naudas.

Iemesls, kāpēc lai palaistu šādas baumas verētu būt vēlme iegūt vairāk klientu no STABILĀS Swedbank. Nešabos, ka kāds no uzņēmumiem (nemaz nerunājot par vidusmēra cilvēkiem utt.) nolēma neriskēt un nekavējoties pāriet uz kādu citu banku ar visu savu naudu un kapitālu.

1907. g. ASV līdzīgu pīlīti palaida lielākie ASV banku īpašnieki, lai likvidētu mazās bankas, kas bija gandrīz uz katra stūra. Rezultātā izcēlās panika - mazās bankas bankrotēja, uzņēmumi, kas tur bija noguldījuši naudu, līdz ar bankām. Sākās ĪSTI masveida bankroti, kas izraisīja vēl lielāku paniku. 

Beigās sākās Lielā Depresija - "izdzīvoja" lielās bankas, kurām ASV valdība "atļāva" izveidot "Federālo Rezervju Banku" (kas pieder šiem lielajiem banķierim un viņu ģimenēm nu jau gandrīz100 gadus), no kuras ASV valdība aizņemas naudu.

Šādi varētu turpināt un turpināt.

Neliels info šeit: http://www.undergroundpolitics.com/economy/federal-reserve-history/

1 0 atbildēt

Tagad vienkārši lielākā daļa neuzticas bankām sakarā ar neseno "Latvijas Krājbanka'' atgadījumu, tas ir saprotami... 

1 1 atbildēt

es gan domāju, ka svarīgākais šajā stāstā ir kapitāla pietiekamība...ko gan autors nav minējis.

ja cilvēki domātu ar galvu un filtrētu informāciju, tad šādas rindas neveidotos.

kāpēc daudz krievvalodīgo? es sliecos domāt, ka baumu avots meklējams šeit: http://zinas.nra.lv/ekonomika/latvija/36834-protesta-akcija-aicinas-iznemt-naudu-no-bankam.htm

0 0 atbildēt

Pilnīga dirš^ana. Swedbanka nebrankrotēs jūs ķēmi! 

3 3 atbildēt

cilvēki laikam ar galvu nedraudzējas, pats esmu Swedbank klients un nemaz nedomāju nekur iet un ņemt, saprastu vēl, ja runa būtu pa jebkuru citu banku.. Tad jau drīzāk Latvijā 2. valodu kā krievu pieņems nevis Swedbanka nobankrotēs.

1 1 atbildēt

Tas čalis/ vecene kura izplatija baumas tagad smejās, bet kad klauvēs menti pie durvīm un nāksies stāvēt tiesas priekšā kur reāli par šādu joku var noraut līdz 5 gadiem brīvības atņemšanu tad mēs smiesimies :D :D :D

 

Bet nu ja cilvēki ir PĀRĀK debīli jau! :D :D :D 

2 2 atbildēt

es ar šodien izdzirdēju par swedbank, pašam uz kartes bija 15ls, pirmā domā jābrauc sapirkt paiku un šmigu, kā jau studentam, katrs lats dārgs :D, bet domāju uztraukumam nav pamata, tomēr zviedri nav pārāk stulbi un neaizlaidīs banku pa dirsu :D

0 0 atbildēt

Dzivoju Zviedrija, un neko tadu te neesmu dzirdejis, visi cilveki mierigi, bankas strada, vis ka vienmer.. ))) 

2 2 atbildēt

Varianti dažādi, tā pat, kā tas, ka DNB banka vēlas sev peisaistīt jaunus klientus un saceļ šitādu mazu ažiotāžu, kas pārvēršas par masu vājprātu.

0 0 atbildēt

Ja man tagad būtu 1 milj. lvl tad reali noperc biržas akcijas, un kaut kada laikā vinnē 28k lvl, kad viss atkal būtu stabils. Biznesa ideja!

0 0 atbildēt

dažreiz tiešām brīnos, kur tik tupi cilvēki dzīvo Latvijā. Un tad brīnamies, ka mum ir krīze, nav naudas utt. Paši to krīzi jūs radat. Pavērojat!!!

0 0 atbildēt

Kāda sakara krievijas oligarhiem ar Citadeles banku? :D Un kāds sakars tieši Citadeles bankai ar šo muļķīgo baumu palaišanu? Netiesā kamēr nezini neko. Un kur tu rāvi ka viņa ir vistabilāka latvijas banka? Es tieši prētējus viedokļus esmu dzirdējis par Swedbank.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »