local-stats-pixel fb-conv-api

Skopie bagātnieki49

357 2

ASV tika veikts pētījums, kura rezultāti tika publicēti. Izrādās, ka katrs ceturtais miljonārs nēsā kurpes, kuras maksā mazāk par 100 dolāriem, bet katrs desmitais pērk uzvalku, kurš nemaksā vairāk par 200 dolāriem. Tikai puse no miljonāriem ir gatavi pirkt rokaspulksteni, kura cena ir vairāk par 240 dolāriem, un tikai katrs trešais brauc ar mašīnu, kura ir jaunāka par trīs gadiem.

357 2 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

5. Ingvars Kamprads Bļaģ akdievs.. Viņš visu mūžu ir maksājis gigantiskus nodokļus, tāpēc viņam ir autobusa biļetes par brīvu- un viņš to izmanto!

1 0 atbildēt

Man nav vajadzīgs dārgs auto vai dārgi aksesuāri, bet doma ir, ja būtu miljonārs, noteikti uzceltu ūber modernu, videi draudzīgu māju ar visādām alternatīvās enerģijas iegūšanas ietaisēm un citām fīčām.

1 0 atbildēt

es nerunaju tikai par mantas pirksanu dazus miljonus var noteret ari savadak 

0 0 atbildēt

Nesaprotu to par Viktoriju ;]]

Viņa tā jau ir modes ikona un var nesāt ko vien vēlas, ja vēl patīk + kāpēc cilvēks nevar braukt ar sabiedrisko transportu ??

ā, un varētu atšķirst vārdu skops un taupīga..

0 0 atbildēt

emotion man patika 

0 0 atbildēt

''Miljardieris ēd krievu restorānus.''

0 0 atbildēt

Brins ir VIENS NO Google dibinātājiem, nevis dibinātājs kā vienīgais. Pat Medvedevam atbraucot uz „silīcija ieleju” nebija vēlēšanās satikties ar Brinu, jo tas esot „slikti izteicies” par Krieviju. Brins sevi nedēvē par „šīs Krievijas” krievu....

0 0 atbildēt

un te puse vispār galvā pisti, tad, kad miljonāri tēlo no sevis baigos večus, visi kaut ko dirš, bet ta kad dzīvo taupīgi un pieticīgi, tad ar nav labi :DDD

0 0 atbildēt

Es nēesmu skops, bet - taupīgs!

0 0 atbildēt

Un tas ir kaut kas slikts? Es nesaprotu-ja tev ir daudz naudas,tad obligāti jāuzvedas,kā kretīnam un jāpērk dārgākais,ko vari atrast? Labi,tie pirmie stāsti bija absurdi,bet kāda vaina tam,ka cilvēks dzīvo mazā dzīvoklī vai brauc ar vecu auto? P.S.Man patika tas "Miljardieris barojas"..barojas?  

0 0 atbildēt

Miljardieris ēd krievu restorānus- kā var ēst restorānus? xD vnk wtf? 

0 0 atbildēt

Bet tā jav raxts labs ;)

0 0 atbildēt

2006. gada jūnijā Bafets ziedoja 10 miljonus Berkshire Hathaway akciju (tolaik 30,7 miljardu dolāru vērtībā) labdarībasBila un Melindas Geitsu fondam , kas ir  lielākais finansiālais ziedojums vēsturē emotion 

0 0 atbildēt
dea avatarsdea

Būtu labāk ziedojuši kaut nedaudz..

0 0 atbildēt

ja santimus nekrasi pie lata netiksi!!!!!

0 0 atbildēt

par skopuli es nosauktu tikai pirmo dāmu,, kurai bija žēl naudas dēla ārstēšanai, bet nejau pārējos.. viņi vnk ir taupīgi ;)

0 0 atbildēt

es ienīstu tātus civēkus kuri ir skopi

0 0 atbildēt

6. viņš ēd restorānus??? Ak žēlīgais dievs!!! emotion

0 0 atbildēt

nu labi,piekrītu,ka viņi ir vnk cilvēki. BET KĀPĒC IR JĀEKONOMĒ UZ SAVU RADINIEKU DZĪVĪBU?

Tā gan ir SKOPUMA pazīme. 

0 0 atbildēt

Žīds žīdā negrimst. ;)

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »