local-stats-pixel fb-conv-api

Schizophrenia.25

184 2
« 1  2  3  4  5 »
184 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

atbildot uz Natal komentāru " Dažreiz ir tā, ka pamožoties nesaprotu kur at... "

jūū traki,traki ;D. Kā mana mamma teica:"Izslēdz gaismu,aizver logus,aizsl edz durvis uz visiem slēdžiem...viņi mūs izseko un viņi tuvojās..."  

12 0 atbildēt

Bildes ta neko, bet intresantāk butu palasiita kaut kadus faktus par šizofrēniju, piemēram, viens džeks ja pareizi atceros gadus 20 ignorēja savu smadzeņu radīto tēlu kurš nepārtraukti sarunājās ar viņu.

7 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " pasham ir shizofrenija diezgan smaga, bet ner... " es vienkārši pameklēju bildes kas saistās ar šizofrēniju.tādas nu lūk atradu ;p  

7 0 atbildēt

slikti ka tadas slimibas pastavemotion

4 0 atbildēt

Lasīju šo tavu rakstu jau dopē. Khm, traka tā slimība, jūtu līdz abām jums. Bet bildes gan izdevušās, kaut arī ne pārāk patīkamas lietas attēlotias..

4 0 atbildēt

a kāda ir slimības būtība? emotion

3 0 atbildēt

Trakiem cilvēkiem dzīve ir interesantāka.

3 0 atbildēt

ļoti labs un interesants raksts.

+ bildītes interesantas :)

3 0 atbildēt

man tā patīk pētīt šitādas lietas un bildes arī labās. + .  šizofrēniju var izārstēt tikai daudzi nezin kā un tāpēc saka ka nevar.....es zinu kā.

2 0 atbildēt

žēl ka tev mammai ir šī slimība, iespējams tev iet dažubrīd traki ar viņu, bet tomēr tas ir cilvēks kurš tevi dzemdēja, kurš par tevi rūpējas un kurš tev ir blakus :)

es pilnībā neuzskatu ka tā ir baikākā slimība, kuru neizārstē vai tml. kautgan esmu tāds aizspriedumaisn cilvēks kurš tomēr nedaudz uzskata pirmajā reizē, ka daudzi es redzu "grāmatas vāku", bet es nebūšu tas kurš aizskries, bet es iepazīšos u.tml.

Patika raksts :)

3 1 atbildēt

cik man pashai sevi verojot, es esmu sapratusi, ka man ir vieglas formas sizofrenija, jo halucinacijas dazreiz radas, bet par to redz, dzird, juut ir pilniga patiesiba.

2 0 atbildēt

interesants raksts.

1 0 atbildēt

Tātad sanāk tā kad tiklīdz pie skaidra prāta rodas kādas halucinācijas utt..

tas nozīmē kad ir šizofrēnija? Fāak..

1 0 atbildēt

12 un 15 bildes bišk bailīgas........ emotion

1 0 atbildēt

Paldies par rakstu :) +++ likšu :)

1 0 atbildēt

vo vo pats jau tu pilniigi noliedz taadu iespeeju jo viss liekas reaali :D

 

es ari zinu vineu taadu keexu, bet runajot par miitiem un attieksmi, ja blin par tevi un taviem draugiem, tiek likti vissaadi debiili raxti spokos, arii ja tas cilveeks savu gjimeni visu chakaree un raxta internetaaa, kaa arii sms visaadas pretekliibas :D izdomaa visaadu hujnju :D tad kur var but kads stimuls vinam paliidzeet? pilniig pie dirsas par to luni!

1 5 atbildēt