local-stats-pixel fb-conv-api

Samudžinātā filozofija. Kurš atšifrēs?22

70 2

Neskatieties uz manām angļu valodas zināšanām!

 

         I`m sitting in the field. Everywhere around me, next to me are purple jungle bells. Like Christmas in summer. I feel free. But I`m closed inside.

         Es nēesmu filosofs, es nēesmu akmens, esmu dvēsele, kas vēlas ieraudzīt spīdošu zvaigzni debesīs. Es gaidu mirkli, kad aizrausies elpa, plosīsies sirds un skatiens būs maiguma pilns. Kad zaļā krāsa kļūs spilgtāka, kad ūdens nebūs mierīgs un lēns, bet traks kā orkāns spilgtākajos dzīves brīžos.

       I just can't let go. I'm just too shy? I watched the trees witch are ampire style scarry, but I love them, they are beautiful. Can someone say, that I am insane? Please, than I'll think, that everything is not lost, that I'm not forgetten and complete zero. I know, that I'm not. But there's no any sign, that I'm not.

       Tur ir ūdens. ūdenī ir melni plankumi, kuri vienmēr kaut kur steidzas, bet ir mierīgi. Harmonija. Es redzu zaļu zāli augam uz maza, cilvēka veidota uzkalniņa. Tā ir gara. Man patika tur gulēt, bet man bail zaļo zāli nomīcīt, sabojāt vai likt izciest sāpes.

      Aizverot acis es jūtu tikai nepiepildītu tukšumu. Atbalst tukšumā, ka tie, kas telpu spētu piepildīt ir pazaudēti. Ar maigu glāstu un esot sev pašai vēlos zaļajai krāsai es pieskārties.  Neviens nedzird manas vēlmes, neviens nemāk tās uzklausīt, kas būtu varējis, ir aizgājis.

Iespējams mums tiek dota pēdējā iespēja. Man, nevis futbolam un tā laukumam, zaļai krāsai un baltām svītrām uz tā.

Man.

 

 

paldies par uzmanību, es vācos prom. /Kurts Vonnegūts/

I.B.

70 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

šādu tekstu, ko nedaudzi saprot var uzrakstīt tikai tas, kam dvēselē ir krietna daļa dzejnieka. piemēram - es vēlos izrauties no šīs burzmas, cilvēku sejas, saules trūkums, ciešanas lai tas paliek aiz muguras, es būšu zivs, putns vai parasts lauku krancis, kas vienkārši dzīvo. mani aizrauj šie neparastie un filozōfiskie dzīves skatījumi, citu cilvēku acīm, un prātam. dzīve ir vissarežģītākā lieta visā visumā. un par to var runāt bezgalīgi. tā es varētu sevi izpaust vēl, bet pagaidām apnika.

3 0 atbildēt

man patīk šādi raksti, bet tad es sev nepatīku tos lasot, jo man tad ir tik daudz ko teikt, jo pats esmu tāds filozōfs, ka varētu runāt dienām ilgi...

2 0 atbildēt

dziļa doma, ļoti patiesi vārdi... dzīve....

2 0 atbildēt

Ļoti patika šitas - Dzīve ir kā balta lapa. Tikai Tu pats lem ko tajā rakstīsi, ko dzēsīsi un ko atstāsi.

BEt daudzi tam nepiekrīt un borē ka visu nosaka liktenis ....

0 0 atbildēt

"-", jo es nēesmu anglis.

0 0 atbildēt

lappsss!!!

0 0 atbildēt

"" Dzīve ir kā balta lapa. Tikai Tu pats lem ko tajā rakstīsi, ko dzēsīsi un ko atstāsi.""

Mēs to apzinamies tikai tad, kad pirmais teikums jau ir uzrakstīts un ne vienmēr mēs esam tā autori. Piemēram tie kuri dzimuši ļoti reliģiskās ģimenēs pirmos teikumus neraksta.

Par patiesībām piekrītu tik ļoti mētāta lieta, ka zaudējusi visu skaistumu un palikusi melna, izvarota.

Rakstiņš labs, es par šādām lietām varu ilgi diskutēt.

+

0 0 atbildēt

Es griiibu 4. bildi !!!!!!!!!! :( :( superrr ! :D

0 0 atbildēt

samudzinata filozofija = MINDFUCK

+ par rakstu

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt