local-stats-pixel fb-conv-api

Prasta lauku pāķa ikdiena.94

848 5

Tā,ka esmu no laukiem,padomāju,ka daži cilvēki pilsētā nemaz nezin ar ko laucinieki nodarbojas,tā,ka mēģināšu apgaismot.Vismaz ar savu ikdienu.

« 1  2  3 »
848 5 94 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 94

0/2000

Njā, daudziem lielpilsētas putniem šī bija parastā dzīve, pirms sākās studiju laiks, arī man. :) Ļoti foršs raksts, man patika. Priecīgus tev arī svētkus! :)

52 0 atbildēt

atsauc atmiņas. kā es bērnībā gāju bezsakarā pa tīrumu uz nekurieni ar trīsmetrīgu koka mietu emotion

30 0 atbildēt

eh , mana ikdiena pirms saku studet lielpilseeta :D

20 0 atbildēt

Eu,bebru īdētāji,ja jūs zinātu kādu postu nodara viņi... Protams,ir jau arī labas lietas tajā visā. Bet nu tad kad ūdens sāk smelties pagalmā tad laba sajūta vairs nav!

20 1 atbildēt
FTP avatarsFTP

Chakls virs emotion

11 0 atbildēt

Taisniib ajau ir pats gan neesmu no laukiem bet arii maaku dariit visus lauku darbus jo man daudz radi dziivo laukos!!!

Vareeji ielikt kaadu bildi ar lopiem piemeeram kaa cuuku kauj  vai govi slauc!!!

9 0 atbildēt

Kā tad tur īsti pareizi ir? Griezt mežu vai zāģēt mežu? Manā apkaimē pieņemts teikt ''Zāģēt mežu''

8 1 atbildēt

tadu ikdienu es sev vismazak gribetu.

priecīgus ziemassvētkus arī tev!

8 1 atbildēt

Brrr, atsauc atmiņā tos riebīgos laikus, kad mani pa brīvlaikiem aizsūtiju uz laukiem. Tiešām nepatīk dzīvot laukos, prieks, ka tas jau ir sen aiz muguras. Bet pazīstu pārs savus draugus, kas visu mūžu dzīvojas pilsētā, bet kad aizbrauc uz laukiem ir svētlaimē. Katram savs...

7 1 atbildēt

Laba manta, darbs laukos (uz tīruma, pļavās, mežā) ir vienkārši super. It kā esi norāvies melnās miesās, bet ir riktīgs gandarījums par paveikto un arī pašsajūta ir debešķīga. Nu, jā, pats gan esmu pilsētnieks, bet laukos ir dārziņš, kur no pavasara līdz rudenim tiek rukāts.  

6 0 atbildēt

emotion 

5 0 atbildēt

Visu cieņu lauku darboņiem! Pati līdz 16 gadiem laukos dzīvoju un palīdzēju vecākiem lauku saimniecību uzturēt, arī tagad šad tad sailgojos pēc tīri fiziska un derīga darba, kam ir jēga salīdzinot ar  birokrātijas papīru kalniem. Tāpēc vasarā joprojām nezāles iet pa gaisu no puķudobēm. emotion

6 1 atbildēt

Vaii kā visiem pilsētu tirliņiem vajadzētu šito pieradināt. Pats ar esmu jau izlaidies kā teļš. Veiksmi darbā! emotion

4 0 atbildēt

Veselīgs dzīvesveids pie pašas dabas emotion darāmā Tev tur laukos nekad neaptrūkstas ;)

4 0 atbildēt
Aaaaaaarpraaaaac! Kaa man ta visa pietrukst! :(
3 0 atbildēt

A kur ir cūku bēres lauķi, ja tādu tev nav tad tu neesi lauķis.emotion

4 1 atbildēt

Varēja būt vairāk ,bet +ir ,pats ar esmu no laukiem ,tgd mācos vidusskolā pilsētā ,varu derēt ,ka daudziem tiešām nav sajēgas un ir arī tādi bērni ,kas domā,ka olas ražo rūpnīcā! 

3 0 atbildēt

Niks "Kapracis" ,bet nevienu pa gadu nenoraki? :D

2 0 atbildēt

Man patika.

Es, pirms studijām, arī dzīvoju laukos. Mums gan pašiem saimniecības nebija, nenācās sienu un tādas lietas gatavot priekš saviem lopiņiem, bet vienmēr braucām palīgā citiem - gan kartupeļu gan siena talkās. Lauku dzīve ir lauku dzīve, ir savi plusi, mīnusi. Kāds viebs degunu. bet lai vai kā neietu laukos - pēc sevis zinu vienu, lai arī biju lauku bērnelis, ar nev vienmēr to tīrāko apģērbu, kādām salāpītām biksēm, veselība gan bija super.

Tagad bērni, pirmklasnieki tup pie datora, mēs ar draugiem spēlējām kariņus, štābiņus, sniega kaujas, būvējām koku mājas, bērnība laukos bija laba lieta.

Bildes lika sailgoties pēc omes mājas vistām un sivēniem. :D

2 0 atbildēt

Brīnums,ka neviens no "dabasdraugiem" neieraudzīja 13 bildē alņa galvu pie skatuves. To es mežā atradu-iespējams vilki bija saplosījuši. Diez vai kāds no "dabasmīļotājiem" vispār ir redzējis postu ko nodara dzīvnieku nekontrolēta vairošanās. Piemēram man dolbanie bebri noslīcināja ap 5 hektāri meža,tai skaitā jaunaudzes.Kāds no bebrumīļotājiem vispār kādu koku ir iestādījis?Spriežot pēc viņu tekstiem,dažiem vispār sākumskolā vajadzētu mācīties.Noteikti alksni no priedes neatšķirtu,ja pat teikumu neprot uzrakstīt bez kļūdām.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »